Dość dziwny pytanie |
Autor | Wiadomość |
The_only_One Dołączył: 27 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 Dość dziwny pytanie |
|
| Wiem , że to dość dziwne pytanie , ale jednak postanowiłem je zdać.
Gdzieś czytałem , że masturbacja pogrubia głos.
[ Hormony wydzielane podczas masturbacji wpływają na to]
Czy ktoś mógł by mi powiedzieć czy to prawda?
[wiem, że dość głupie , ale potrzebne mi to , dla samej pewności] | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 |
|
| Nie jest głupie, że zadałeś to pytanie tylko samo pytanie jest głupie. Nie ma większej bzdury. Ktoś mógł to wymyślić z prostej przyczyny. Onanizować ludzie zaczynają wraz z rozpoczęciem dorastania a co za tym idzie podczas mutacji. Ale sama masturbacja nie ma z tym nic wspólnego. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
kaijto35 Wiek: 31 Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 |
|
| witam jestem nowy mam 15 lat jct to sory ze sie zarejestrowalem bo to od 18 lat ale ciagle mam na sumieniu jedno wyjasnienie i musialem,masturbuje sie z okolo 1,5 roku i ostatnio gdzies czytalem ze poprzez masturbacje rosna wlosy na palcach i sie slepnie,to prawda ? ja juz mam malutkie wlosy na palcach ale niewiem czy to z dojrzewania czy przez masturbacje.. prosze o pomoc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 |
|
| o losie, jakie głupoty...
włosy na palcach to juz Twoja uroda, a ślepnie się od wyszukiwania takich bzdur w necie. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 |
|
| o plask. haha ! masakra... to jakies głupoty.... xDD | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 |
|
| kaijto35 napisał/a: | witam jestem nowy mam 15 lat jct to sory ze sie zarejestrowalem bo to od 18 lat ale ciagle mam na sumieniu jedno wyjasnienie i musialem,masturbuje sie z okolo 1,5 roku i ostatnio gdzies czytalem ze poprzez masturbacje rosna wlosy na palcach i sie slepnie,to prawda ? ja juz mam malutkie wlosy na palcach ale niewiem czy to z dojrzewania czy przez masturbacje.. prosze o pomoc |
Nie widziałem, że w tak cywilizowanym kraju jak Polska i w XXI wieku można jeszcze wierzyć w takie coś | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
The_only_One Dołączył: 27 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 19 Sty, 2009 |
|
| BASF napisał/a: |
cywilizowanym kraju jak Polska |
haha to mnie rozwaliłeś kraju pełnym kesnofobów, homofobów, rasistów i całej reszty... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 19 Sty, 2009 |
|
| The_only_One napisał/a: | haha to mnie rozwaliłeś kraju pełnym kesnofobów, homofobów, rasistów i całej reszty... |
To jest właśnie jedna z oznak cywilacji. W krajach 3 świata nie ma miejsca na takie sprawy. Jeśli Ty jednak twierdzisz, że Polska to nie jest cywilizowany kraj to szkoda, że nie przyszło Ci mieszkać w jakichś krajach afrykańskich typu Somalia, Mozambik.
Czy w Polsce jest zakrojona na szeroką skalę bieda?
Czy w Polsce panuje analfabetyzm?
Czy w Polsce standard życia jest niski?
Masz swobodny dostęp do mediów? Masz wodę w kranie, prąd, TV, komputer, telefon itp. Czy masz jakieś ograniczenia na te sprawy ze stronu rządu?? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
The_only_One Dołączył: 27 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 |
|
| Spokojnie , to był tylko żart | |
| |
 |
maklerm 
Dołączył: 05 Gru 2008 Posty: 20 Skąd: Bielsko-biała | Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 |
|
| Gdyby masturbacja pogrubiała głos to ja bym już mówił "basem" albo nawet "sub basem";) hehe kto wie może bym zrobił karierę w operze albo jakimś hurze... | |
| |
 |
seba1 Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 41 Skąd: lodz | Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 |
|
| The_only_One napisał/a: | BASF napisał/a: |
cywilizowanym kraju jak Polska |
haha to mnie rozwaliłeś kraju pełnym kesnofobów, homofobów, rasistów i całej reszty... |
no nie powinno byc tak cweli geji pedalow itp.... lol | |
| |
 |
|