Gdzie robić plastykę napletka |
Autor | Wiadomość |
paolo27 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 27 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 Gdzie robić plastykę napletka |
|
| Czy ktoś może polecić klinikę gdzie mają wybitnego specjalistę od plastyki napletka i wędzidełka? Takiego który nie zaszpeci mi członka na całe życie. Najlepiej z południowej polski. Chcę usunąć niewielki fragment napletka na którym rozwinął się liszaj twardzinowy, a temat jest trudny o tyle, że chodzi również o kawałek wędzidełka. Z góry dziekuję za poradę. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 |
|
| A nie starczy obrzezanie? pewnie będzie kosztowało mniej niż plastyka. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 |
|
| paolo27, możesz się zgłosić do szpitala urologicznego:
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Szpital im. Prof. Emila Michałowskiego
ul. Strzelecka 9
40-073 Katowice
tel. (0-32) 251-88-61
Ja osobiście pojechałem do Krakowa (Ars Medica) i prywatnie zabieg zrobiłem.
Jeśli chcesz żeby wycieli Ci to zwężenie to jest to częściowe obrzezanie.
Przy plastyce napletka nic się nie wycina, metoda skutkuje tylko u małych dzieci. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paolo27 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 27 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 |
|
| Częściowe obrzezanie to też plastyka. Pytam o sprawdzone kliniki w których robiliście zabiegi, bo bardziej niż cena interesuje mnie to żeby zrobione to było prefesjonalnie i żeby nie było blizn. | |
| |
 |
|