ciemna kropa na wewnetrzej skorze napletka |
Autor | Wiadomość |
egon78 Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 3 Skąd: Kraków | |
| |
 |
neon55 Dołączył: 26 Sty 2009 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 |
|
| mam dokładnie taki sam problem jak ty!!!! tyle ze u mnie ta plamka jest troche ciemniejsza/sam nie wiem co to moze byc,szukałem na internecie ale nic o tym nie znalazlem/ w moim poscie ktos napisal ze miał podobny problem i lekarz stwierdzil ze jest to nadzerka ale raczej nadzerki to nie przypomina/jakbys sie czegos dowiedział to daj znac, sam tez bede szukał/pozdrawiam | |
| |
 |
egon78 Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 30 Sty, 2009 |
|
| dalej nie wiem co to jest.ale wybieram sie do dermatologa to dam znak.
narazie mi sie to nie powieksza...
L. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
johny112 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 18 Skąd: pruszków | Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 |
|
| czy jest to napewno "kropka" czy moze narośl ?? bo trudno stwierdzić po focie. | |
| |
 |
egon78 Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 odp. |
|
| wyglada na "plamke" - kropke...ciemne,symetryczne.
guz tez to nie jest.kompletnie nie przeszkada (dopasowane do skory)
mam to od jakiegos czasu - moze pol roku.pojawilo sie nagle. | |
| |
 |
johny112 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 18 Skąd: pruszków | Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 |
|
| może to po prostu pieprzyk mam taką "kropke" i to nawet w tym samym miejscu, taką samo gabarytową i stwierdzam że to po prostu pieprzyk na skórze jak jedne z wielu.. | |
| |
 |
miki2009 Dołączył: 24 Lut 2009 Posty: 6 Skąd: bylica | Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 |
|
| a ja takie zauwazylem nawet z 3, egon jak byles u dermatologa to napisz co i jak | |
| |
 |
johny112 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 18 Skąd: pruszków | Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 |
|
| Nie byłem bo uważam że to pieprzyki i nie będę lekarzowi sprzętu na biurko wywalał pojawiały się w czasie kiedy i na reszcie ciała odnotowałem nowe pieprzyki. mam rade wyluzuj a jesli to zeczywisice CIe męczy idź do dermatologa! | |
| |
 |
|