Czarna plamka? |
Autor | Wiadomość |
werqwer Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 1 Skąd: xsdfe | Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 Czarna plamka? |
|
| Witam!
Mam taki problem otóż zauważyłem na mosznie czarną plamkę być może to kolejny pieprzyk ale nie chcę tego lekceważyć gdyż jest jakby ciemniejsza od piepszyków.
Podusiłem troche to miejsce i wycisnalem troche jakiegos bezbarwnego plynu ale nie wiem czy to ma związek bo juz miałem wczesniej podobne plamki ale po internetowej lekturze doszedłem do tego iż to normalne tylko teraz trafiła się jakby czarna. Nie wiem czy to jakaś inna czy może ojawilo się na normalnej coś czarnego. Nic mnie nie piecze, boli, swędzi czy tym podobneplamka wielkości 2,5-3mm. Z góry dzięki za pomoc.
to ta czarna a ponizej te "zwykłe".
 | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 |
|
| Obserwuj to, jak zacznie się powiększać, zgłoś się do lekarza. A jak nic się nie będzie zmieniało, to to zwykły pieprzyk będzie. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
johny112 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 18 Skąd: pruszków | Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 |
|
| spokojnie to tylko pieprzyk | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|