Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja Analna
Autor Wiadomość
niusia89 

Wysłany: Nie 05 Paź, 2008   

Ja sobie też masuje często prostatę przed końcem zabawy i mogę wam powiedzieć że mój penis stoi jak młot dosłownie. Taka erekcja na prawdę nie zdarzała mi się gdy nie próbowałem tego. Zazwyczaj robię to pod prysznicem :-) i jest ok. A wytrysk to już osobna bajka. Radzę spróbować bo takie gadanie że "ja nigdy nie wsadzę sobie nic w dupę" to po prostu strach przed nieznanym i od razu odrzucanie czegoś co tak na prawdę jest bardzo ciekawe...

Nox2 

Wysłany: Pon 06 Paź, 2008   

Tez tego próbowałem i musze powiedzieć ze naprwde warto. Erekcja na 102 a wytrys jak fontanna :D

skutin 

Wysłany: Sro 05 Lis, 2008   

zdarzyło mi się kila razy po długiej przerwie od orgazmu. Staję się wtedy niezwykle nabuzowany hormonami. Ciągle myślę o sexie, pisior ciągle mi sterczy i mam ogromną ochotę na rżnięcie w tyłek. Zawszy wszystko jest doskonale zaplanowane, żeby nikt mi nie przeszkodził i żeby było dobrze. Najpierw jednak trzeba wykazać się ogromną kreatywnością, by przedmiot był odpowiednich rozmiarów i nie stała się krzywda, bo wstyd później lekarzowi się przyznać ;) Najfajniejszy jest długi ogórek. Polecam, nie bójcie się- ogromna przyjemność. Po pierwszym razie trochę dręczą wyrzuty sumienia, jednak później ciągle się myśli o tym ile przyjemności dała ta ostra jazda. W tej chwili bądź panem własnej przyjemności, własnego ciała, ma Ci być ogromnie dobrze i myśl tylko o sobie. Orgazmy są niezapomniane :twisted:

penis.com.pl
bathmate
Bruno Pelletier

Wysłany: Sro 05 Lis, 2008   

benny - prysznic to metoda rodem ze Średniowiecza :) polecam Rectanal :)
po takim prysznicu można nabawić się perforacji jelita... a worek stomiczny to mało przyjemna zabawka...

skutin 

Wysłany: Czw 06 Lis, 2008   

Bruno Pelletier napisał/a:
benny - prysznic to metoda rodem ze Średniowiecza :) polecam Rectanal :)
po takim prysznicu można nabawić się perforacji jelita... a worek stomiczny to mało przyjemna zabawka...

oczywiście-jeśli będziesz mocno napełniał się wodą, to może Cię rozerwać od środka, dlatego trzeba to robić z wyczuciem i niezwykłą ostrożnością. Najlepiej małymi porcjami. Myślę, że niezbyt częste praktyki "oczyszczania się wewnętrznie", tj. raz na miesiąc lub rzadziej nikomu nie zaszkodzą. Ja robię to b. rzadko. Raz na rok. Wtedy lepiej smakuje ta przyjemność :) )

snapee 

Wysłany: Wto 10 Lut, 2009   

ja napełniam sobie tyłek do momentu aż poczuję iż robi się "pełniej", zresztą nie puszczam wody pod takim ciśnieniem by mnie rozerwało to raz, a dwa w momencie oczyszczenia i tak i tak organizm z chwilą produkcji kału funkcje jelit powracaja do takiego samego stanu jak przed lewatywą ;)

Shadii 

Wysłany: Wto 10 Lut, 2009   

Jak na pierwszy raz, jeśli ktoś nie próbował to polecam metalową osłonkę jakie pakowane są cygara, jeśli ktoś ma możliwość sprawienia sobie czegoś takiego to polecam. A i jeszcze jedno radzę sobie czymś to wypełnić np. cukrem nie dla smaku (?) ale dlatego żeby nię to "czuło" :) a dla tych co lubią słodkości to polecam lizaki Chupa-Chup`s (nie pamiętam jak się to pisze) :P

MacBoski 

Wysłany: Sob 28 Lut, 2009   

Próbowałem i próbowałem,ale jakoś nie mogę prostaty tej namierzyć. Jakby ktoś jakąś radą posłużył lub mapą ;) . Będę zobowiązany.

SweetestGirl 

Wysłany: Nie 01 Mar, 2009   

macie Panowie rację wsadzajcie sobie dalej TE przedmioty w dupę tylko potem nie narzekajcie jak za kilka lat dostaniecie żylaków odbytu (czytaj hemoroidy) :P heh głupota ludzka nie zna granic... :D

seba1 

to zamiecie ogurka na palke kolegi i zostancie gejami i wtedy juz mozna bez krepacji bez wyzutow sumienia bez ograniczen a i mizerja bedzie lepiej smakowac

gzymi 

Nox2 napisał/a:
Tez tego próbowałem i musze powiedzieć ze naprwde warto. Erekcja na 102 a wytrys jak fontanna :D

Zgadzam się :D

hardkor 

Wysłany: Sob 07 Mar, 2009   

to moze ktoś nakieruje gdzie ta prostata jest

3tom 

Wysłany: Sob 07 Mar, 2009   

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prostata

Tam jest obrazek to sobie powieksz.

penis.com.pl
tabletki penilarge
SweetestGirl 

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009   

nie wiesz gdzie jest prostata to się za to nie bierz bo sobie krzywdę zrobisz tak jak ten facet ze słoikiem bleeee :lol:

bartek255 

Wysłany: Sro 28 Lis, 2012   

sorry za odkopanie ale mam jedno pytanko.
Nigdy nie masturbowałem sie analnie. Ktoś mi doradzi jak zacząć żeby zmieścić 2 paluszki i jak rozciągnąć odbyt?

Odpowiedz do tematu