| mam poważny problem....:( pomóżcie |
| Autor | Wiadomość |
kamil209 Wiek: 40 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 3 Skąd: zachodniopomorkie | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 mam poważny problem....:( pomóżcie |
|
| witam serdecznie....
Jestem żonaty i mam synka jednakże od 2--3 tygodni mam powżny problem z penisem
Zaczęło się od tego że podczas stosunku zobaczyłem krew na penisie. Pojawiła się na następny dzień kiedy na wieczorze kawalerski kolegi uraczyli mnie ABSYNTEM - zielona wódka na bazie grzybków chalucyków.
Nie była to krew z nasieniem lecz krew ze skórki łączącej napletek z żołędziem.
Od tamtej pory podczas stosunku czuje silne kłócie i ból poniżej żołędzia gdy penis jest w pochwie,nasilający się w miare głębszej penetracji.
Podobne uczucie mam gdy się myje i obciągam napletek. (nie mam stulejki)
Stosowałem Clotrimasolum gdyż myślałem, że to sprawa jakiegoś drozdżaka lub coś w tym stylu.
Razem z żoną bardzo dbamy o higienę intymną. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Z góry dziękuje i pozdrawiam | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 |
|
| Coś mi się zdaje że masz naderwane wędzidełko, przy ściąganiu napletka sprawdź miejsce w którym krwawi.
Raczej można wykluczyć to co piłeś w wieczór kawalerski.
Jeśli to za krótkie wędzidełko to musisz się udać do urologa a później na zabieg.
Oczywiście można poczekać aż się zagoi ale to ciągłe zrastanie się rany tylko pogorszy problem. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 |
|
| boli w tym miejscu: ?
i gwoli ścisłości, absynt nie jest robiony na bazie "grzybków chalucynków" tylko piołunu. A poza tym dzisiejszy absynt to już nie absynt, musiałbyś go w cholerę wypić żeby mieś halucynacje (kiedyś to było coś... ). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kamil209 Wiek: 40 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 3 Skąd: zachodniopomorkie | Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 |
|
| na zdjęciu zaznaczyłem, w którym miejscu boli ale to nie jest typowy ból tylko takie kłócie w tym pasie i nasila się w miarę głębszego wchodzenia a gdy penis znajduje się całkowicie to boli, że nie mogę tego wytrzymać i sex zmienia się w horror...
ps. co do Absynta to się nie znam bo wcale się nie znam na alkoholach a co do ortografa to....przepraszam<respect>
150px-Image_of_frenulum.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 5678 raz(y) 6,95 KB |
| |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 |
|
| Wskazałeś napletek, czy nie jest on za ciasny?
Chyba nie pozostaje nic innego jak wizyta u Urologa. | |
| |
 |
kamil209 Wiek: 40 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 3 Skąd: zachodniopomorkie | Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 |
|
| | hmmm a więc powiem dokładnie to nie napletek bo zsuwa się swobodnie przy każdej erekcji ale jak wczoraj przegladałem to moze być naderwanie wędzidełka ... moze poradzicie jak z tym walczyć domowymi sposobami?? | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 |
|
| | Nic! Do lekarza z tym idź bo wędzidełko raz zerwane zrywa się cały czas. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
| |