ogromny problem ! |
Autor | Wiadomość |
maciek2525 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 ogromny problem ! |
|
| Witam, mam ogromny problem po zsunięciu naskórka z grzybka mojego penisa wyskoczyly jakieś dziwne pęcherzyki po prawej i lewej stronie oraz pod nim. Są one stosunkowo duże i wyglądaja jakby były w środku czymś napompowane. Wygląda to bardzo nieciekawie a do tego boli. Nie wiem co mam zrobic, czy iść do urologa czy co, najlepiej gdyby ktoś pomógł mi zdiagnozować problem. Mój wiek to 19 lat. Prosze o pomoc i z góry dziękuje. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 |
|
| Najlepszą poradą jest: jdź do lekarza | |
| |
 |
maciek2525 Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 |
|
| no ok, ale moze mi ktos chociaz powiedziec co to jest? I czy jest to cos groznego, czy czeka mnie zabieg czy wystarczy zwykłe smarowanie jakas mascia. Jestem przewrażliwiony :] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 |
|
| Lekarz może być l. urolog odpowie Ci najbardziej odpowiednio a nie masz się czego wstydzić ,ta część ludzkiego ciała też może chorować a lekarz ptaszków widzi wiele. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 |
|
| A robiłeś coś z nim wcześniej? Może jakąś fotke wrzucisz. | |
| |
 |
|