brak kontroli nad ranem:( |
Autor | Wiadomość |
odpowiedzi Wiek: 36 Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: internet | Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 brak kontroli nad ranem:( |
|
| Witam,mam problem z kontrolą stania członka nad ranem. tzw. z jej całkowitym brakiem. Nie pamiętam by mi się jakiś erotyczny sen śnił, a nawet jak jakiś koszmar mi się śni to i tak rano budzę się z stojącym członkiem. Nie mogę nad tym zapanować. Problem pojawia sie nad ranem i gdy jeżdżę samochodem po wyboistej drodze. Za stary jestem by nad tym nie panować(20l.). Potrzebuje waszej pomocy , rady , czegokolwiek:( | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 |
|
| No przecież to jest jaknajbardziej normalne i prawidłowe.
I raczej ciężko to kontrolować (ewentualnie przed snem mało pić i wysiurać się przed spaniem). I chyba lepiej jak z rana widać że wszystko działa? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 |
|
| Martwić to byś się mógł gdyby Ci rano nie stał. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 |
|
| odpowiedzi, każdy zdrowy facet ma poranne wzwody, ja też je mam i to jest normalne. Co do wyboistej drogi to pamiętam ten problem, za każdym razem co jechałem do pracy to w autobusie wzwodu dostawałem od tych dziur | |
| |
 |
odpowiedzi Wiek: 36 Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: internet | Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 |
|
| dzięki,Panowie:) uspokoiliście mnie. Brak edukacji z mojej strony. | |
| |
 |
|