Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwne uczucie
Autor Wiadomość
ptasznik15 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   Dziwne uczucie

Witam, mam 18 lat i chciałbym opisać mój problem - być może już ktoś tak miał. Otóż:

Dokładnie 2 miesiące temu bardzo mnie przewiało i miałem zapalenie pęcherza i cewki moczowej. Poszedłem w sumie do około 5 lekarzy w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy i brałem Urosept, oraz antybiotyk Zinnat 250gr (pierwszy tydzień), oraz 500gr (w drugim tygodniu), w zasadzie wszystko wydawało się wracać do normy jednak właśnie z prąciem jest coś nadal nie tak, otóż:

- Mam uczucie jakby był niedokrwiony i mam problem ze wzwodem nawet jakbym widział najsexowniejszą dziewczynę.

- Kiedy już dojdzie do wzwodu odczuwam taki dyskomfort w żołędzi i również mam wrażenie jakby była nie dokrwiona (jest miększa względem pozostałej części prącia). Żołądź jest sucha i tak w niej rzeźbi. Lekarz podejrzewał uczulenie na detergenty i zapisał mi maść Oxycort która działa tylko doraźnie.

- Pozatym może to głupie i zaczynam coś sobie dobierać do głowy, ale cały członek jest obolały i mam wrażenie jakby był "galaretowaty" i czuje jakbym wręcz miał w nim "niedowład". No i z podnieceniem nadal mam problem.

Czy to może być spowodawane np. zmianami hormonalnymi w moim wieku? Albo, czy może mieć to związek z mastrubacją (ok 2 razy dziennie), ponieważ gdzieś słyszalem że z tego powodu może coś się dziać?

Zaznaczam że nie miałem jeszcze stosunku płciowego i zarażenie np rzęsistkiem nie wchodzi w gre. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam.

doswiadczony_kr 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   

Witaj.
Zmiany hormonalne w twoim wieku powinny raczej wzmagać potencję a nie osłabiać jej.
Proponuję żebyś na kilka dni zaniechał masturbacji (tyle ile wytrzymasz) i spróbuj jak będzie później się zachowywał przy masturbacji.
Twoje problemy mogą być spowodowane również stanem zdrowia, kuracja antybiotykowa osłabia organizm, ale jeśli upłynęło już 2 miesiące to nie powinno mieć to znaczenia, chociaż jeśli używasz nadal maści to może to wpływać na wygląd i odbieranie bodźców przez żołądź. Składniki Oxycortu mogą wysuszać powierzchnię żołedzia, choć większe działanie wysuszające ma aerozol niż maść. No i na pewno nie pomaga Ci to, że zaczynasz sobie to dobierać do głowy, w ten sposób sam wpędzasz sie w problemy.
Nie wiem jakie masz nastawienie do medycyny naturalnej, ale jeśli chiałbyś spróbować to polecałbym energoterapię na wzmocnienie organizmu i hipnoterapię na pozbycie się blokad psychicznych (bo najprawdopodobniej właśnie one powodują zaburzenia potencji). Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt przez GG.
Pozdrawiam.
GG 10270843

andrzejgadar 

:) doswiadczony, ty się będziesz w każdym poście reklamował? może powinieneś dołożyć się do opłaty za utrzymanie serwera? :) Mam już wrażenie że tymi całymi hipnozami można wszystko wyleczyć...

penis.com.pl
viamax
doswiadczony_kr 

andrzejgadar, No na pewno nie można "tymi hipnozami" wyleczyć wszystkiego, bo na złamaną rękę i zakażenie bakteryjne "to" nie zadziała, ale wszystko co ma podłoże w psychice na pewno tak i wierz mi wiem co piszę bo stosuję to już od ładnych kilku lat i pomogłem dziesiątkom luzi z problemami. Nie każdy wierzy w medycynę naturalną (ja sam kiedyś też miałem do tego bardzo sceptyczne podejście, ale z czasem i nowymi doświadczeniami się to zmieniło) dlatego podaję też inne możliwości i zauważ, że nie napisałem nigdy, że tylko ja mogę pomóc ale podaję wyjście alternatywne - psychoterapię. Wiem, że nie łatwo znaleść dobrego psychoterapeutę, bo niestety wielu zamiast zastosować psychoterapię i sugestie terapeutyczne woli odesłać pacjenta do psychiatry, a ten zapisze leki na ogół psychotropowe . . .
Nawet jeśli polecam siebie jako osobę, która moze pomóc nie mówię, że jestem jedyny i na pewno są inni terapeuci w całej Polsce do których można się udać. Widzę tez że moje posty cieszą się dość dużym zainteresowaniem i już kilkanaście osób rozmawiało ze mną o swoich problemach przez GG, ale jeśli tak bardzo przeszkadzam Ci na forum no problem mogę przestać się udzielać, będe miał więcej czasu dla siebie i swoich pacjentów :)
GG 10270843

andrzejgadar 

Nie no, absolutnie o to mi nie chodzi. Broń Boże, nie przeszkadzają mi, wręcz przeciwnie, dużo można się z nich dowiedzieć. Kto wie, może kiedyś się do Ciebie wybiorę na małą hipnozkę żeby się przekonać jak to działa :) Mam tylko jedną obawę, a mianowicie, że nie będę wiedział co się ze mną dzieje (np. co mówię) bo z tego co w tej chwili wiem o hipnozie (czyli to co pokazują w filmach- machu, machu wachadełkiem, jak policze do 5 zaśniesz, jesteś kurą, potem pstryk i zas wszystko normalnie :) ) to nic nie wiem :)

ptasznik15 

Wysłany: Sob 14 Lut, 2009   Zapalenie cewki?

A czy może mieć to związek z pozostałością po zapaleniu cewki moczowej??? - ponieważ muszę przyznać że występuje zaczerwienienie u wyjścia cewki moczowej oraz takie lekkie pieczenie kłucie i świąd na całym odcinku.

P.S. Czy mógłby ktoś dokładnie sprecyzować objawy zapalenia cewki moczowej? (oprócz typowego złego samopoczucia, pieczenia podczas oddawania moczu itp.) Chodzi mi o dokładne objawy.

- Oraz czy na podstawie mojego opisu uczucia w prąciu można sprecyzować występowanie objawów innego schorzenia? Pozdrawaim.

Odpowiedz do tematu