Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Stulejka czy nie ??
Autor Wiadomość
Krystof 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2009   Stulejka czy nie ??

Podczas erekcji napletek schodzi do połowy żołędzia, jeśli chce dalej go zsunąć czuję ból (ucisk) jak go zsunę to widzę jakby skórka była za wąska i uciska mi członka. W spoczynku jest lepiej, nie boli i mogę naciągać. Czy to stulejka ?? Jeżeli tak to jak to leczyć ??

3tom 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2009   

To jest stulejka. Leczy się operacyjnie. Ale jak jesteś młody to możesz spróbować rozciągnąć. Ściągaj w ciepłej wodzie, za każdym razem trochę więcej, aż będziesz mógł ściągnąć bez bólu.

Krystof 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   

Wiesz zalezy co dla kogo mlody oznacza :) Mam 26 lat, wczesniej tego nie mialem. Od 4 lat wspolzyje z ta sama kobieta i nie dawno mi sie to zrobilo. Nie usmiecha mi sie operacja, czy nie ma na to jakichs masci ?? Przeciez jak sie samo pojawilo to moze samo zniknie. Normalnie nie przeszkadza, ale podczas erekcji niezbyt fajne.

penis.com.pl
masturbator
3tom 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   

Jeśli współżyjesz już z kobietą, to jest stulejka nabyta. To może być od jakiegoś stanu zapalnego. Masz jakieś zaczerwienienie, albo spuchnięcie? Lepiej idź do lekarza, przepisze Tobie maść to prędzej zadziała.

Odpowiedz do tematu