BLAGAM O POMOC ? STULEJKA? |
Autor | Wiadomość |
problem14 Wiek: 30 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 5 Skąd: kalisz | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 BLAGAM O POMOC ? STULEJKA? |
|
| Witam mam 14 lat
Jestem w chwilowym zalamaniu :/ dlatego ze mam taki problem ....
Przy erekcji skurka schodzi tylko do momenty gdy grzybek lekko wystaje .
Moge sciagnac skurke za grzybka ale przy mojej pomocy zastanawiam sie czy to nie objawy
stulejki :/ Blagam na kolanach o szybkom odpowiedz co mam dalej z tym robic ?
[ Dodano: Wto 10 Lut, 2009 ]
Przepraszam za bledy jezykowe | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 |
|
| Jeżeli możesz bez problemu zdjąć napletek palcami podczas erekcji - to nie masz stulejki, wszystko jest w porządku. Nigdzie nie jest napisane, że musi on schodzić samodzielnie.
problem14 napisał/a: | co mam dalej z tym robic ? |
Cieszyć się życiem i się nie załamywać
Pozdrawiam! | |
| |
 |
problem14 Wiek: 30 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 5 Skąd: kalisz | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 |
|
| Bardzo ci dziekuje odrazu mi sie polepszyl chumor:) pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
neoadam Wiek: 25 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 9 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 |
|
| raczej wszystko powinno być ok
jak sciągniesz, to potem łatwo wraca?
możesz dać fotki dla potwierdzenia | |
| |
 |
problem14 Wiek: 30 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 5 Skąd: kalisz | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 |
|
| Znaccczy schodzi ale zaraz wraca napletek spowrotem ..... Postaram sie dodac fotki jak najszybciej :/ | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 |
|
| Jeżeli możesz zsuwać napletek bez problemu i nasuwać go na żołądź w czasie erekcji oraz nic Cię przy tym nie uciska ani nie boli to nie masz stulejki. | |
| |
 |
problem14 Wiek: 30 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 5 Skąd: kalisz | Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 |
|
| Dziękuje za wszystnie odpowiedzi Porozmawialem o tym z mama i postanowilismy dla pewnosci udac sie do lekaza . Lecz mam taki klopot ze jestem wsytdliwy i czy ktos by mogl mi napisac kto juz byl z takim problemem i czy doktor bendzie ogladal mojego penisa .Prosze z szczegulami )))))))) Dziekuje | |
| |
 |
doswiadczony_kr 
Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 43 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 |
|
| Jeśli wybierasz się do lekarza to chyba oczywistym jest, że będzie musiał to zobaczyć, na pewno nie postawi diagnozy tylko na podstawie Twojego poisu. Choć z Twojego opisu wynika, że nic się tam nie dzieje. Wcale nie jest powiedziane, że podczas wzwodu musi sam odsłaniać się żołądź. No ale będziesz spokojniejszy kiedy po badaniu usłyszysz to od lekarza, bo już kilka osób pisało Ci na forum, że jest OK a Ty nadal widzisz w tym problem
pozdrawiam. | _________________ doswiadczony_kraków (30l)
energoterapeuta, hipnoterapeuta
http://pierwszy.net/hipnoterapiaireiki
GG 10270843 | |
| |
 |
problem14 Wiek: 30 Dołączył: 09 Lut 2009 Posty: 5 Skąd: kalisz | Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 |
|
| Daje Fotki
[ Dodano: Sro 11 Lut, 2009 ]
Dodaje sie fotki przez wcisniecie zalacznik ? | |
| |
 |
neoadam Wiek: 25 Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 9 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 |
|
| problem14 napisał/a: | Dodaje sie fotki przez wcisniecie zalacznik ? |
wrzuc np. na http://imageshack.us/ i tu zalinkuj | |
| |
 |
plutooo Wiek: 42 Dołączył: 12 Lut 2009 Posty: 1 Skąd: ok. Katowic | Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 |
|
| mialem stulejke i sobie sam ponaciagalem penisa w wieku 15-16 lat.
Naciagalem systematycznie , troche bolalo ale ciesze sie ze zrobilem to sam a nie porzy pomocy lekarza.... | _________________ ( Plutooo ) | |
| |
 |
|