Jadra |
Autor | Wiadomość |
edunio Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: Sianów | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 Jadra |
|
| witam. dziś czytałem trochę o raku jąder. Zauważyłem, że moja prawa moszna jest o wiele większa od lewej, do tego jest tam tak jakby... guz w jądrze :/ czuje jądro tak samo jak w lewym + do tego coś o wiele większego... wydaje mi się, że jest to połączone ze sobą, tzn jądro i to cos oO nie jest to twarde. kurde wiem, że powinienem się do lekarza zgłosić ale nawet nie wiem gdzie pójść :/
jeżeli to ważne dodam, że mam 18 lat
edit: i przepraszam jezeli cos zle nazwalem | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | |
| |
 |
edunio Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 2 Skąd: Sianów | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 |
|
| ale to jest wielkie i w kszalcie kuli, to nie okrywa jadra tylko tak jakby jest polaczone z nim, do tego ten prawy worek jest o wiele wiekszy od drugiego... jestes pewny ze to to? bo na prawde sie przestraszylem :/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 |
|
| Zawsze możesz iść na USG jąder i to rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 |
|
| Czyli jak, masz dwie moszny czy nie? bo ja dalej nie czje...
Jak masz jakieś wątpliwości, zrób tak jak mówi BASF- badanie USG moszny. Lepiej dmuchac na zimne... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|