Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Wto 14 Paź, 2008 e - pamiętnik / mam nadzieje ze pomoze? :) |
|
| Witam ,
dzisiaj na 17:00 mam umowioną wizyte u prywatnego urologa . Postaram sie opisywac wszystko ze szczegolami. Mam nadzieje że komus pomoże.
Pozdr.
----------------------
Jestem juz po badaniu. Wejście , kwestia czekania 10-15 minut , wywołanie. Wchodze doktor prosi zeby zdjac spodnie . Potwierdził - za krótkie wędzidełko do roboty 10.11. Mówił także ze mam wąski naplatek , ale narazie by tego nie ruszał gdyż po plastyce napletka często ma on dziwny kształt i pacjeni sie skarżą ' co pan narobił '. Hmmm nie wiem o co tu chodzi , spotkal sie ktos z was z czyms takim?
Pozdr.
----------------------
7.11 - jestem po zabiegu wydłużania wędzidełka. Trwalo to 10minut. Aktualnie jestem już w domu i wszystko boli jak skurrrr... zjadlem 5 ibupromow a przecież znieczulenie niby jeszcze dziala. Krwi jest dużo ... ale na stole operacyjnym było jej b.dużo. No nic mam to już za sobą ! Załącze zdjecia za pare dni. Mówi ze jesli dalej bedzie mi cos przeszkadzac to zebym przemysla sprawe usunięcia małej stulejki, ale ostrzegał że to zmienia kształt penisa na o wiele mniej estetyczny wizualnie i jest to ostatecznosc. Co o tym sadzicie? Macie fotki penisa po zabiegu napletka? Bo podobno nie wyglada to ciekawie..
[ Dodano: Pon 10 Lis, 2008 ]
nie ma odpowiedzi. he... nie to nie co ja to dla siebie pisze ? .. zamykać ;] | |