Pośladki |
Autor | Wiadomość |
Sqarezzz Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 9 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 Pośladki |
|
| Witam.
Mam pytanko czym najłatwiej ogolić pośladki ? Jednorazową maszynką czy lepiej jakąś elektryczną? | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 |
|
| Zamiast jednorazowej maszynki lub elektrycznej polecam krem do depilacji. Obecnie w sklepach jest duży wybór ów kremów. | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 |
|
| ja używam maszynki do golenia, takiej normalnej Mam jedno osobne ostrze do miejsc intymnych odłożone i tego używam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Sqarezzz Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 9 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 |
|
| a bez ściagania napletka mogę mieć jakieś problemy lub bóle podczas stosunku ? | |
| |
 |
TombRaider Wiek: 29 Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 37 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 |
|
| Chyba nie, ale stulejkę nalezy usunąć ! | |
| |
 |
Sqarezzz Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 9 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 |
|
| tak więc ostatnie pytanie Do jakiego lekarza udać się ze stulejką ? do urologa ? i ile może kosztować taka wizyta ? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 |
|
| Urolog. Co do ceny to zależy od miasta. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Sqarezzz Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 9 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 19 Lis, 2008 |
|
| A tak mniej więcej ? 50zł ? 100 ? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 |
|
| od stu w góre, za wizyte | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
darayavahus Wiek: 39 Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 26 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 |
|
| Ja osobiście gole wiadomo ze wzglęgów higienicznych, praktycznych. Golę się zwykłą maszynką taką jaką golę zarost czyli Match 3 od Gillette. Jeżeli chodzi o kremy pianki itpm to nie stosuje nic specjalnego, nic innego jak pianki, której używam także do normalnego golenia zarostu. | |
| |
 |
teida Wiek: 44 Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 13 Skąd: Gran Canaria | Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 |
|
| Ja lubię zarośnięte wiec dla mojego faceta jak już gole to tylko jajka i rowek a resztę można podstrzyc na krócej żeby się nie plątało. Kremy są dobre ale nie polecam na jajka bo można się poparzyć, tam warto poświęcić więcej czasu i ogolić się maszynką.
Facet powinien wyglądać jak facet jak ma zarost to się nie golić, ale ostatecznie skracać. | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 05 Lut, 2009 Re: Pośladki |
|
| Sqarezzz napisał/a: | Witam.
Mam pytanko czym najłatwiej ogolić pośladki ? Jednorazową maszynką czy lepiej jakąś elektryczną? |
sadze, ze to zalezy od tego jak reaguje twoja skora, mozesz z powodzeniem stosowac pianki, zele lub kremy do depilacji, golic maszynka lub poddac sie zabiegowi usuwania owlosienia laserem/ koszt dosc wysoki!/
ja swoich nie ruszam, podobaja mi sie takie jakie sa... | |
| |
 |
|