Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwszy seks, wzwód, lekki problem
Autor Wiadomość
chujtwojstary 

Wysłany: Nie 01 Lut, 2009   Pierwszy seks, wzwód, lekki problem

WItam, mam 20 lat przed wczoraj przezylem swoj pierwszy raz (okazalo sie ze to nie jest az tak niesamowite jak proboja mi to pokazac w telewizji ;p ale nie o tym).
Ogolnie bylo fajnie, tylko ze potem po kolejnych razach mialem taki problem ze po pykaniu laski z dobre 15 minut (bez wytrusku) przy zmianie pozycji mialem problem zeby wejsc z powrotem w partnerke bo poprostu moja fajka byla zbyt miekka (nadal stal ale tak hmm lekko?). Odrazu mowie ze byl to seks w standardowej gumce (durex classic), znacie jakies cwiczenia ? a moze poprostu z czasem bedzie lepiej?

doswiadczony_kr 

Wysłany: Nie 01 Lut, 2009   

Przy pierwszym stosunku to raczej normalne, na pewno miał na to wpływ stres jaki przeżywałeś, czy będzie tak jak chcesz, czy jej się to spodoba itd, a stres nie wpływa najlepiej na wzwód. Przy kolejnych razach powinno być coraz lepiej i coraz bardziej będzie Ci się podobać, będzie coraz bardziej niesamowite a jeśli nie będziesz się przy tym stresował tylko czerpał z tego max przyjemności to i z potencją nie będzie najmniejszych problemów :)
GG 10270843

BASF 

Autorze tamatu Twój nick...

penis.com.pl
bathmate
chujtwojstary 

heheh chcialem sie szybko zarejestrować to było pierwsze co przyszło mi na myśl :P

Dzieki za odpowiedz miejmy nadzieje ze bedzie coraz lepiej ;D

Odpowiedz do tematu