Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem pomocy !!! ważne
Autor Wiadomość
bobinho00 

Wysłany: Nie 01 Lut, 2009   Problem pomocy !!! ważne

witam jestem nowy na tym forum.. mam takie problemy

1. mam strasznie duzego i gróbego zaledzia czy to normalne??
2. co to jest ggdy podczas wzwodu napletek schodzi do połowy a dalej musze go popchnac reką zeby zszedl, a potem gdy chce go nałozyc to zwija sie skórka i bardzo ciezko jest spowrotem nalozyc ten napletek na zaladz??

3. gdy napletek jest choc troszke na zoledziu podczas wzwodu to penis jest twardy, a gdy sciagne napletek , staje sie taki flaczysty?? to normalne?? przeszkadza to troche podczas sexu ( co prawda kochalem sie raz, moze to przez stres) ::??

4. penis u dołu tzn ( chyba moszna) , jest tam taka plamka, ale o podobnym kolorze do skory, lecz wyglada jakby pęklo jakies naczynko.. co to moze byc??

jesli takie tematy juz byly to przepraszam, lecz niemogle nic podobnego znalezc
prosze fachowcow o pomoc i o odpowiedzi na moje pytania to wazne.. z gory dziekuje !

ps: sciaganie napletka pod wodą czy to naprawde pomaga i rozciaga skore??

doswiadczony_kr 

Wysłany: Nie 01 Lut, 2009   

ufff, sporo pytań, a więc :
1 - wbrew powszechnej opini, że wszyscy mamy to samo okazuje się, że jednak każdy jest inny, czasami główka jest mniejsza, czasami większa . . . trudno na podstawie takiego opisu cokolwiek powiedzieć konkretnego, jeśłi możesz załącz jakieś fotki to będzie można więcej powiedzieć.
2 - wszystko zależy od długości napletka, czasami zdaża się, że nawet podczas spoczynku odkrywa znaczną część żołędzia, a czasami nie odsłania go nawet podczas wzwodu. Jeśli możesz odsłonić żołądź to nic strasznego się nie dzieje, nic dziwnego, żę podczas wzwodu nie możesz go spowrotem naciągnąć jeśłi główka jest większych rozmiarów.
3 - podczas pierwszego razu nie wszystko jest tak super jak tego chcielibyśmy, spróbuj jeszcze kilka razy i jeśłi problem będzie się utrzymywał to wtedy pogadamy.
4 - bez fotki nie można powiedzieć co to może być.
GG 10270843

BASF 

Wysłany: Nie 01 Lut, 2009   Re: Problem pomocy !!! ważne

bobinho00 napisał/a:
witam jestem nowy na tym forum.. mam takie problemy

1. mam strasznie duzego i gróbego zaledzia czy to normalne??
2. co to jest ggdy podczas wzwodu napletek schodzi do połowy a dalej musze go popchnac reką zeby zszedl, a potem gdy chce go nałozyc to zwija sie skórka i bardzo ciezko jest spowrotem nalozyc ten napletek na zaladz??

3. gdy napletek jest choc troszke na zoledziu podczas wzwodu to penis jest twardy, a gdy sciagne napletek , staje sie taki flaczysty?? to normalne?? przeszkadza to troche podczas sexu ( co prawda kochalem sie raz, moze to przez stres) ::??

4. penis u dołu tzn ( chyba moszna) , jest tam taka plamka, ale o podobnym kolorze do skory, lecz wyglada jakby pęklo jakies naczynko.. co to moze byc??

jesli takie tematy juz byly to przepraszam, lecz niemogle nic podobnego znalezc
prosze fachowcow o pomoc i o odpowiedzi na moje pytania to wazne.. z gory dziekuje !

ps: sciaganie napletka pod wodą czy to naprawde pomaga i rozciaga skore??

Z opisu wynika, że wszystko OK.

penis.com.pl
masturbator
bobinho00 

no zołądz jest bardzo duzy, ale podobno panienkni takie lubia?? masz racje pewnie dlatego niemoge nalozyc spowritem napletka, gdyz zoladz jest duzy:)

a jesli chodzi o to ze penis staje sie flaczysty, to wydaje mi sie ze przyczyna jest zbyt duzy zoladz tak samo, gdyz jesli napletek jest na nim to penis jest normalny twardy i stoii, a jesli sciagne napletek to wystaje zoladz i skorki jest moze za duzo pod zoledziem wtedy to tez moze byc przyczyna?? ale da sie zyc nie jest takie uciazliwe ..

a co do tej plamki to narysowalem rysunek, jak juz mowilem plamka jest troche ciemniejsza od koloru skory, nieboli to miejsce ani nic, tylko wyglada tak kiepsko..

prosze jeszcze raz o odpowiedz i z gory dziekuje

_65747389813369.jpg
rys.
Plik ściągnięto 4549 raz(y) 5,13 KB

_65747389813369.jpg
Plik ściągnięto 4549 raz(y) 5,13 KB

BASF 

bobinho00 napisał/a:
pewnie dlatego niemoge nalozyc spowritem napletka, gdyz zoladz jest duzy:)

A może masz za ciasny napletek??

bobinho00 napisał/a:
no zołądz jest bardzo duzy, ale podobno panienkni takie lubia

Tak chyba taka która miała ich 15 to ma w czym wybirać.

A zamiast tych "rysunków" daj foto. Te rysunki obrazuą tyle ile Twój opis.

bobinho00 

nie napletek nie jest za ciasny.. bo nic nie gniecie ani nie boli..

" niemam czym zrobic fotek niestety" , jak ci moge przyblizyc to hmm... wygląda to tak jakby pękła zyłka , ale tylko po srodku penisa, jest to takie brązowawe troszku, ale ani nie boli ani nie piecze, wogole nic.. tylko wyglad szpeci troche.. co to moze byc?? jestes fachowcem chyba bo udzielasz sie w kazdym poscie zauwazylem.. wiec pewnie sie spotkales z czyms takiem.. jak myslisz ?? to mi nieprzeszkadza, tylko wyglad psuje..

a wracajac do zoledzia, gdy sciagne ten napletek to musze sie troche nameczyc zeby go nalozyc spowrotem na zoladz, lecz pare razy sam naszedl spowrotem, ale to bardzo zadko co zrobic??

sory ze tak zawracam gitare ale po to chyba to forum

BASF 

bobinho00 napisał/a:
nie napletek nie jest za ciasny.. bo nic nie gniecie

Jak nie gniecie jak napisałeś wyżej, że nie umiesz go wciągnąć spowroten na żołądź :shock:

Może faktycznie pękło Ci naczyńko. A to, że wygląda jak wygląda to nie wiem jak Ty ale ja z penisem na wystwy nie chodzę.

bobinho00 

a czy musze isc z tym do lekarza jesli mnie nie boli ani nic?? bo masz racje wyglada to jakby peklo nacyznko

BASF 

Obserwuj. Wchłonie się.

bobinho00 

to juz mam pare miesiecy.. dzieki za rady bardzo mi pomogles:) pzdr

Odpowiedz do tematu