Ból po wytrysku |
Autor | Wiadomość |
MooT Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 Ból po wytrysku |
|
| Witam wszystkich. Otóż mam pewien problem. Podczas wytrysku jest wszystko w porządku, przyjemnie i tak dalej, lecz potem przez jakiś czas penis podczas dotyku (w stanie wzwodu, bo gdy śpi to nie ) boli. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale irytuje mnie to bardzo, gdyż czasem mam ochotę na więcej... Czy ten ból jest normalny? Mam 14 lat... | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Nie 21 Wrz, 2008 |
|
| Najprawdopodobniej jest to kwestia tzw. zmęczenia materiału i to minie z czasem, jesteś po prostu jeszcze młody i w sumie za młody na to forum...
Jak będziesz miał więcej pytań to pisz na PW
Pozdrawiam | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| Moim zdaniem to jest z trzech powodów:
- albo na tle nerwowym (boisz sie że ktoś wejdzie)
- albo masturbujesz się trybem przerywanym, i kiedy przerywasz sperma się cofa moze to powoduje ból
- albo zaczęsto i zamocno to robisz
Moja rada masturbuj sie kiedy jesteś sam w domu i jak zaczynasz to kończ i myj ręce jak go dotykasz | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 |
|
| moze za dlugo to robisz np godzina siedzenia na klopie i meczenie go moze potem troche bolec
sam tak raz mialem | |
| |
 |
Masturbator19 Wiek: 35 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pią 30 Sty, 2009 |
|
| Każdy tak ma, to jest obrona organizmu. Narzady płciowe muszą "odpocząć" po każdy akcie seksualnym lub masturbacji. to rzecz naturalna i naprawdę niczym się nie martw | |
| |
 |
|