| problemik z owłosieniem na sutkach |
| Autor | Wiadomość |
napalony93 Wiek: 36 Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 36 Skąd: z daleka | Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 problemik z owłosieniem na sutkach |
|
| Słuchajcie mam włoski na sutkach ( na brzychu tez ale to już normalniejsze) a jade na wycieczkę więc chciałbym pozbyc sie tego krępującego owłosienia w miare szybko i na długo. więc macie jakieś sposoby (WAŻNE zeby nie było widać włośków ani że były one usuwane) co mam zrobic po z pęsetą to niewyrabiam co zrobić maszynką przejechać czy wydepilować pomóżcie!!!!
PS. wiem że założyłem podobny temat ale to wążne | |
| |
 |
emdej Wiek: 37 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 228 Skąd: pl | Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 |
|
| Możesz maszynka elektryczną, tyle, że co jakiś czas będziesz musiał to robić | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 |
|
| | no ale po co to robic?? taka juz Twoja natura. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
napalony93 Wiek: 36 Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 36 Skąd: z daleka | Wysłany: Pią 30 Sty, 2009 |
|
| | a czy maszynka to co ile?? a co z depilacją ? | |
| |
 |
emdej Wiek: 37 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 228 Skąd: pl | Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 |
|
| Zależy jak szybko Ci włosy rosną Z depilacją nie wiem, nie stosuje. Włoski na sutkach też mam, ale nic z nimi nie robię, bo po co | |
| |
 |
| |