Problem |
Autor | Wiadomość |
siwulec0 Wiek: 29 Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 Problem |
|
| Siema!
Mam 13 lat. Chciałbym się was poradzić. W Listopadzie 2007 pozbyłem się stulejki. Nie była to operacja ale po prostu smarowałem się jakąś maścią i po prostu się napletek odkleił. Od tamtej pory gdy mam wzwód napletek nie schodzi samoczynnie z żołędzi i zostaje. Wiem, że to nie bęzie przeszkadzało w seksie ale niezbyt ładnie wygląda :/ Owszem może zejść ale dopiero przy mojej pomocy i to jeszcze nie tak kompletnie do końca, zę aż się rozciągnie i trochę mnie boli.
POmóżcie! Czy to jest może jest za krótkie wędzidełko? | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| Nie za bardzo wiem o co ci chodzi, zdjecia by wiele pomogly. Mozesz miec za male swiatlo napletka - gdzies to slyszalem na tym forum. Ale dalej nie wiem o co chodzi. Dodaj zdjecia najlepiej. Bedzie nam latwiej | |
| |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 |
|
| jeszcze nigdy sie nie kochales tak bedziesz mial do tego czasu
moze cie bolec bo papierem go osuszasz mozesz lekko naslinic albo woda obmyc i bedzie ok
nie z chodzi z rzaledzi tzn zaciska sie u gory i nei chce zejsc sciaga sie do polowy
moze za mala skorka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|