Jak to zmienić? |
Autor | Wiadomość |
siwulec0 Wiek: 29 Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 Jak to zmienić? |
|
| Hej!
Według TEJ strony (patrzcie na te zdjęcia gdzie "stoi") mam to CI-5. Czy da się to jakoś zmienić przynajmniej jakoś tak jak jest na CI-4 żeby napletek był w miarę "rozciągniety". Nie wiem , jakieś cwiczenia w gorącej wodzie?
Proszę o pomoc i z góry dzięki za odpowiedzi | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 |
|
| Czy obecnie taki napletek Ci w czymś przeszkadza? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
siwulec0 Wiek: 29 Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 |
|
| Obecnie nie, ale wygląda to trochę nieestetycznie, a zresztą chciałbym mieć normalnie... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 |
|
| Tak tez myślałem że chodzi tylko o wygląd.
Nie kumam o co chodzi "normalnie"?? Na stronie, której podałeś są pokazane wszystkie normalne przypadki zdrowych penisów. Nie są to anomalia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
siwulec0 Wiek: 29 Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 |
|
| No dobrze, ale gdy próbuje dalej rozciągnąć to wędzidełko robi się jeszcze bardziej białe i trochę boli, normalnie napletek powinien rozsunąć się prawie cały, więc ponawiam swoje pytanie: Czy da się to jakoś samemu załatwić czy wymagana jest wizyta u lekarza? | |
| |
 |
BASF 
|
| No to w takim układzie masz za krótkie wędzidełko. Lekarz. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| No to fajnie, najpierw stulejka (na szczęście leczona jakąś maścią) teraz wędziedłko. Ok dobra, zastanowię się.
Dzięki | |
| |
 |
BASF 
|
| Stulejka leczona maścią?
Opowiedz coś o tym... | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| Byłem u urologa, on spojrzał, coś tam pomacał, przepisał maść na receptę, kazał mi nią smarować tam napletek, kawałek penisa co wystawał. Po jakimś czasie powolutku, powolutku się odklejało no i w końcu się odkleiło i po stulejce
Teraz inne pytanie. Znacie może jakiegoś dobrego prywatnego urologa/chirurga w Warszawie który mi zrobi to wędzidełko? | |
| |
 |
|