| sexxxxx |
| Autor | Wiadomość |
tyskaczcz Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 7 Skąd: Internet | Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 sexxxxx |
|
| | witam moj penis ma w wzwodzie 10 zm ;[.Chodze z dziewczyna juz 4 miesiace i oa nalega na sex.ja te tego chce.Jake pozycja sa najlepsze na 1 razi na takiego mojego malego penisa??? | |
| |
 |
psajdak123 Wiek: 35 Dołączył: 17 Sty 2009 Posty: 3 Skąd: katowice | Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 |
|
| witam!
sądzę że chyba najlepiej na pieska lub jeżdzca nie wiem jak to się sprawdza przy 10cm ale przy moich 14 to były najwygodniejsze pozycje. powodzenia | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 |
|
| | tyskaczcz, na pierwszy raz to najlepiej klasyczny, tylko pytanie ile masz lat?? i czy ona wie o Twoich wymiarach, bo wiesz, niby kobiety nie zwracają uwagi na rozmiar, ale zeyby potem Cię nie wyśmiała, bo możesz to źle znieść... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
tyskaczcz Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 7 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 |
|
| | mam 17 lat.ale przy tym rozmiarze jestem w stanie uprawiac woogole sex??? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 |
|
| | tyskaczcz napisał/a: | | mam 17 lat.ale przy tym rozmiarze jestem w stanie uprawiac woogole sex??? |
skoro zadajesz takie pytania to nie jesteś na tyle dojrzały żeby to robić bo nie wielkość penisa ale bardziej "wielkość" mózgu świadczy o tym czy to już czas.....(bez urazy może nie jesteś jakimś głupcem ale po prostu załamałam sie tym co napisałeś) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | | | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 |
|
| a wielkość mózgu nie świadczy o inteligencji i dorastaniu | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 |
|
| | ukrryty napisał/a: | a wielkość mózgu nie świadczy o inteligencji i dorastaniu |
Masz zupełną rację. Dzieci w Somalii mają wielkie brzuchy a są głodne. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| |