Jak zwiększyć ilośc spermy? |
Autor | Wiadomość |
orek449 Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 1 Skąd: Gniezno | Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 Jak zwiększyć ilośc spermy? |
|
| Witam.tak jak w temacie jak zwiększyć ilość spermy?pozdrawiam | |
| |
 |
facet Wiek: 41 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 |
|
| Ilości nie można zwiększyć. Organizm tyle produkuje ile jest w stanie. Jedynie jakość można poprawić. | |
| |
 |
daniel95 Dołączył: 30 Gru 2008 Posty: 10 Skąd: slask | Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 |
|
| super latwo: jak czesto wale konia a potem przestane na 2 dni, potem wale z kilkoma przerwami (tak zeby przestac zanim trysnie), to jak wkoncu dokoncze, to wali fontanna, co najmniej 3x wiecej niz zwykle! trzeba tez sie dobrze napic przed waleniem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mat83 Dołączył: 22 Sty 2009 Posty: 5 Skąd: Leszno | Wysłany: Pią 23 Sty, 2009 |
|
| Polecam lekture na www.maxatin.pl
sprawdzone | |
| |
 |
emdej Wiek: 37 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 228 Skąd: pl | Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 |
|
| facet napisał/a: | Ilości nie można zwiększyć. Organizm tyle produkuje ile jest w stanie. Jedynie jakość można poprawić. |
Można zwiększyć ilość Nawet o 200%, przynajmniej mi się to udało
[ Dodano: Sob 31 Sty, 2009 ]
Wszystko zależy od diety. Winna być bogata w warzywa i owoce. Unikać pikantnych przypraw, czerwonego mięsa, alkoholu, papierosów, narkotyków...
Przyjmować dużo płynów, z wyjątkiem tych, które pozbawiają nas wody, np. kawa.
Aby zwiększyć ilość i jakość nasienia bardzo przydatna jest L-arginina, L-ornityna, witaminy z grupy B, witamina A+E, cynk+selen.
Jeśli chodzi o smak to wcześniej wspomniane owoce. Unikać ryb. | |
| |
 |
j4nek Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 9 Skąd: Zdomu | Wysłany: Sob 07 Lut, 2009 |
|
| Jak to unikać ryb!
Przecież ryba poprawia pracę mózgu, jest zdrowa i smaczna.
Więc mam wybierać między kondycją organizmu, a ilością/jakością spermy?!
Z tą rybą, to chyba nie do końca potwierdzone
PS. ten maxatin naprawdę działa tak jak tam jest napisane??
Można go dostać w aptece, czy tylko na ww. stronie? | |
| |
 |
mat83 Dołączył: 22 Sty 2009 Posty: 5 Skąd: Leszno | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 |
|
| maxitin tylko dostepny na internecie w aptece brak tego leku | |
| |
 |
emdej Wiek: 37 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 228 Skąd: pl | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 |
|
| j4nek napisał/a: | Jak to unikać ryb!
Przecież ryba poprawia pracę mózgu, jest zdrowa i smaczna.
Więc mam wybierać między kondycją organizmu, a ilością/jakością spermy?!
Z tą rybą, to chyba nie do końca potwierdzone
PS. ten maxatin naprawdę działa tak jak tam jest napisane??
Można go dostać w aptece, czy tylko na ww. stronie? |
Ale sperma po rybach już smaczna nie jest. I to jest potwierdzone. | |
| |
 |
j4nek Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 9 Skąd: Zdomu | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 |
|
| To już nie mój problem, po za tym, jeżeli ktoś się skupia na zdrowiu, to wisi mu smak...
Według mnie sperma służy jedynie do rozrodu, a to, że ktoś ma odchyły, to już inna sprawa...chyba że mowa o kobiecie. | |
| |
 |
emdej Wiek: 37 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 228 Skąd: pl | Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 |
|
| j4nek napisał/a: | To już nie mój problem, po za tym, jeżeli ktoś się skupia na zdrowiu, to wisi mu smak...
Według mnie sperma służy jedynie do rozrodu, a to, że ktoś ma odchyły, to już inna sprawa...chyba że mowa o kobiecie. |
A kto tu ma problem z czymkolwiek? Post jest o tym, jak zwiększyć ilość spermy, a fakt, że się w tym temacie orientuję, to napisałem.
Poza tym jak zwiększyć jej ilość, dodałem jeszcze to, jak poprawić jej jakość i smak.
A jeśli uważasz to za jakieś "odchyły" to Twoja sprawa jak i Twoja dieta. | |
| |
 |
miki45 Wiek: 61 Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 |
|
| daniel95, dokładnie tak trzeba robić żeby był obfity wytrysk | |
| |
 |
Mark4181 Wiek: 50 Dołączył: 15 Gru 2014 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 15 Gru, 2014 |
|
| Tabletki na zwiększenie spermy - http://maxatin.pl Złożyłem zamówienie i dostałem je na czas, a tabletki działają świetnie. | |
| |
 |
|