Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kontrola wytrysku
Autor Wiadomość
Molek 

Wysłany: Czw 01 Sty, 2009   Kontrola wytrysku

Witam.
Ćwicze mięsień Kegla juz od 3 tygodni w sumie bez żadnego planu po prostu przez pół godziny sobie go zaciskam raz krócej raz dłużej. Póki co jednak nie udało mi sie zatrzymac ejakulacji i powoli trace w to wiarę.
Mam pytania do tych którym sie to udało, może pomożecie mi wytrwać w ćwiczeniach.
- jak długo ćwiczyliście i czy mieliście jakiś sztywny system ?
- jakie są wrażenia z zatrzymanego orgazmu, jak to dokładnie wygląda ? ( według ksiażki Malwiny Gartner "Juz nie będę taki szybki" pierwszym efektem ćwiczeń bedzie to że nastapi wypływ nasienia tzn kropla czy dwie, ale nie nastapi orgazm ) Jak to sie ma do waszych doświadczeń ?
- czy udaje wam sie napinać tylko ten miesień łonowo- guziczny czy tez spinacie też mimowolnie dolny odcinek brzucha ?
Podzielcie się wszelkimi wrażeniami
Pozdrawiam

student22

Wysłany: Pon 12 Sty, 2009   

witam. od paru dni tez cwicze miesien PC zobacze po miesiacu co to dalo, chodzi mi o wzmocnienie erekcji i zatrzymanie wytrysku z mozliwoscia dojscia do orgazmu. tez czytalem ta ksiazke co kolega i zobaczymy ile w tym prawdy. jak ktos ciwczyl PC i ma jakies rezultaty to niech powie albo nawet jak slyszal cos o tym. a cwiczyc pc mozna z roznych e-bookow seriami tak zeby w sumie dziennie bylo z 400 takich solidnych spiec po 2-3 sekundy. Pozdro....

xanonim 

Wysłany: Sro 14 Sty, 2009   kegel

cwiczę od kilkunastu tygodni....żeby powstrzymać wytrysk musisz spiąć mięśnie kegla na jakieś 15-20 sekund...na razie ćwiczysz na 3 sekundy, to dobrze z czasem zacznij wydlużać czas zaciskania. Ważne, żebyś pamiętal o równomiernym oddechu w tym czasi......To moje doświadczenia, może ktoś ma jakieś jeszcze?

penis.com.pl
masturbator
student22

Wysłany: Sro 14 Sty, 2009   Re: kegel

xanonim napisał/a:
cwiczę od kilkunastu tygodni....żeby powstrzymać wytrysk musisz spiąć mięśnie kegla na jakieś 15-20 sekund...na razie ćwiczysz na 3 sekundy, to dobrze z czasem zacznij wydlużać czas zaciskania. Ważne, żebyś pamiętal o równomiernym oddechu w tym czasi......To moje doświadczenia, może ktoś ma jakieś jeszcze?

i jakies efekty są bo cwiczysz doscy dlugo?? masz lepsza erekcje itd? jakie robisz serie?

Molek 

Wysłany: Pon 19 Sty, 2009   

Już co nieco wyćwiczyłem ale czy to ma tak właśnie wyglądać ?
Ja to robie tak że tuż przed samym wytryskiem przestaje jakkolwiek stymulowac członka. Przestaje sie ruszać i zaciskam mięsien kegla. Uzyskuje efekt że nasienie wypływa tyle że bez skurczy, nie ma orgazmu. Erekcja sie utrzymuje tyle że żołądź troszke na chwile wiotczeje i robi się mniej wrażliwy przez co moge dalej się kochać. Dojście do ponownego stanu przedejakulacyjnego zajmuje troszke czasu. Potem znów zaciskam miesień, troszke nasienia wylatuje i dalej sie kocham. Tak moge pare razy aż w sumie całe nasienie wyleje się i na koniec kiedy chce już skończyć to dochodzi do orgazmu ale na sucho.

Czy właśnie o takie coś w tym wszystkim chodzi ?
Na poczatku moje wyobrażenie było takie że poprzez zaciśniecie mieśni kegla moge sie nie przestawć kochać a nasienie i tak zostaje w środku. Wychodzi jednak na to że trzeba robic postoje :|

student22

Wysłany: Pon 19 Sty, 2009   

Molek napisał/a:
Już co nieco wyćwiczyłem ale czy to ma tak właśnie wyglądać ?
Ja to robie tak że tuż przed samym wytryskiem przestaje jakkolwiek stymulowac członka. Przestaje sie ruszać i zaciskam mięsien kegla. Uzyskuje efekt że nasienie wypływa tyle że bez skurczy, nie ma orgazmu. Erekcja sie utrzymuje tyle że żołądź troszke na chwile wiotczeje i robi się mniej wrażliwy przez co moge dalej się kochać. Dojście do ponownego stanu przedejakulacyjnego zajmuje troszke czasu. Potem znów zaciskam miesień, troszke nasienia wylatuje i dalej sie kocham. Tak moge pare razy aż w sumie całe nasienie wyleje się i na koniec kiedy chce już skończyć to dochodzi do orgazmu ale na sucho.

Czy właśnie o takie coś w tym wszystkim chodzi ?
Na poczatku moje wyobrażenie było takie że poprzez zaciśniecie mieśni kegla moge sie nie przestawć kochać a nasienie i tak zostaje w środku. Wychodzi jednak na to że trzeba robic postoje :|

moze trzeba dluzej cwiczyc?? ja tez od niedawna zaczalem ale efekty mam nadzieje po 2 miechach bedą :lol:

milosz1984
[Usunięty]

Wysłany: Wto 20 Sty, 2009   przedwczesny wytrysk

Ja cwiczylem miesien kegla przez 2 lata z przerwami i calej kontroli nad wytryskiem nie mialem, ale moze dlatego ,ze cwiczylem go zbyt czesto i byl przemeczony i szybko wtedy dochodzilem. Wiem na pewno, ze poprawia trening kegla erekcje co zauwazylem od razu. Przestalem to cwiczyc bo slyszalem , zze od treninguu kegla szybciej nabawimy taty bo zaciskamy i cwiczymy wtedy miesien prostaty. Slyszalem to od paru osob, mieliscie moze od czasu tych cwiczen efekt czestego oddawania moczu lub uczucie ,ze nie ,,odlales" sie do konca bo to wlasnie jest skutek powiekszania sie prostaty

kudlacz 

Wysłany: Sro 25 Sie, 2010   Re: przedwczesny wytrysk

milosz1984 napisał/a:
Slyszalem to od paru osob, mieliscie moze od czasu tych cwiczen efekt czestego oddawania moczu lub uczucie ,ze nie ,,odlales" sie do konca bo to wlasnie jest skutek powiekszania sie prostaty

jak to właśnie z tym jest? jeżeli występują takie objawy oznacza to zły trening?

tomita 

Wysłany: Sob 04 Gru, 2010   

Kurde wszystko sie zgadza, mam podobnie jak Molek, potrafie zatrzymac wytrysk, moja technika polega na wypuszczeniu powietrza, wciagniecu brzucha i dopiero wtedy zaciskam miesien kegla. Rezultaty mam identyczne jak molek, wyplywa jedna dwie kropelki penis troche wiotczeje, ale dalej moge kontynuować sex. Cwiczyłem kilka tygodni miesien kegla, ale to bylo z rok temu. Jezeli chodzi o czeste oddawanie moczu to mam ten problem i mam uczucie nie wysikania sie do konca, wiec jak to sie mowi cos za cos:)

horacy6 

Wysłany: Sob 30 Lip, 2011   

Podobne ćwiczenia wykonuję. Nie trafiłem wcześniej na takie porady i zapisałem się na kurs Mistrza Seksu, gdzie seksuolog radzi jak postępować przy takich dolegliwościach. Dowiedziałem się wtedy o tych mięśniach Kegla i jeszcze paru innych ważnych sprawach.

patryk02 

Wysłany: Wto 02 Sie, 2011   

mam pewnien problem, podczas stosunku wytrzymuje tylko kilka minut ok 3,4. Pózniej zwyczajnie koncze, moja dziewczyna wiadomo ze mi tego nie powie ale ja widze ze jest niezadowolona po seksie ze mna, no ale co ja mam zrobic ze szybko dochodze.. czy znacie jakies ćwiczenie ktore spowoduje ze dam rade uprawiac dłużej sex? prosze o pomoc bo czuje że jak tak dalej pójdzie to znajdzie sobie kogos kto ja zaspokoji. czekam na opowiedzenie waszych doświadczen. pozdrawiam patryk

gonnabebig 

Wysłany: Sro 03 Sie, 2011   

patryk02 napisał/a:
mam pewnien problem, podczas stosunku wytrzymuje tylko kilka minut ok 3,4. Pózniej zwyczajnie koncze, moja dziewczyna wiadomo ze mi tego nie powie ale ja widze ze jest niezadowolona po seksie ze mna, no ale co ja mam zrobic ze szybko dochodze.. czy znacie jakies ćwiczenie ktore spowoduje ze dam rade uprawiac dłużej sex? prosze o pomoc bo czuje że jak tak dalej pójdzie to znajdzie sobie kogos kto ja zaspokoji. czekam na opowiedzenie waszych doświadczen. pozdrawiam patryk

Tak ćwicz mięsień PC,

Jest to ten mięsień którym wstrzymujesz sikanie, spróbuj sikać i wstrzymaj je w trakcie,
jednym z palcy zlokalizuj napinający się mięsień który znajduję się między moszną a odbytem,
jak próbujesz poruszyć penisem jak stoi to też zaciskasz mięsień próbuj, go zaciskać na początku 100x dziennie szybkie zaciśnięcia takie sekundowe, potem zwiększaj to wszystko,
ja osobiście opanowałem wstrzymanie wytrysku w ten sposób,

Robiłem zaciskanie mięśnia PC, max ile mogłem aż już mnie lekko bolało w okolicach odbytu, potem robiłem 5 min przerwy i 50 napięć mięśnia po kilka sekund jedno nawet do 10 sekund, potem masturbowałem się i próbowałem zacisnąć mięsień przy wytrysku ( zaciskanie mięśnia przy wytrysku robiłem tylko 3 razy w tygodniu resztę ćwiczeń robiłem raz dziennie możesz je robić nawet rano i wieczorem, a co do wstrzymywania wytrysku to jak nie uda ci się 1 raz to masturbuj się 2 a nawet 3, tak 3 razy w tygodniu wystarczy ;]),
za pierwszym razem nie dawałem rady po jakimś tygodniu/dwóch mogłem już wstrzymać ( Cofnąć wytrysk ),i potem by wywołać drugi musiałem masturbować się około 20-30 minut...
W tym czasie dziewczyna powinna szaleć z radości :D ( bo wiadomo że nikt tak nie doprowadzi cię do wytrysu jak ty sam ;])....

Nie wiem czy zrozumiesz moje tłumaczenie próbowałem pisać jasno, jak coś jednak nie jest jasne wpisz w google, ćwiczenia na mięśnie keagla. ( inna nazwa mięśnia keagla to mięsień PC)

patryk02 

Wysłany: Sro 03 Sie, 2011   

witam, dziękuje napisałes wystarczajaco jasno ;) będę ćwiczył a do tego zamowilem sobie orgasm control kupiłem na próbę jedno opakowanie i spray opóźniający wytrysk, podobno spray sie stosuje 30 min przed stosunkiem i można poźniej sie długo kochać :) mysle że taka kuracja plus oczywiście te ćwiczenia które mam wymienione wyżej przyniosą pożądane efekty. pozdrawiam Patryk

[ Dodano: Czw 04 Sie, 2011 ]
czesc. Przetestowałem spray orgasm control i to faktycznie pomaga, moja kobieta była zachwycona, kilka dni wczesniej nasz sex trwal srednio 5 min i niestety ale musiałem skonczyć nawet nie skupiajac sie zbytnio na sexie :) a teraz 20 mintu bez żadnego problemu, czułem że to ja panuje nad tym kiedy chce skończyć , popsikałem penisa tym sprayem, działa to tak że delikatnie znieczula, co prawda nie ma aż takiej przyjemnosci jak normalnie ale przeciez to zadowolenie kobiety jest najwazniejsze czyż nie?

penis.com.pl
tabletki penilarge
retro30 

Wysłany: Czw 06 Paź, 2011   

natknąłem się ostatnio na ćwiczenia prowadzące do kontroli wytrysku i osiągania orgazmu bez wytrysku :http://www.kontrolawytrysku.pl/videokw/ troche mnie nurtuje czy to faktycznie możliwe ...może faktycznie trzeba będzie tego spróbować , tylko że mam wątpliwości co do sposobów osłabiania wraźliwosci penisa - bo metoda wkładania go do pojemnika z ryżem czy noszenia szorstkich gaci mnie nie bawi ;)

tomek15 

Wysłany: Wto 11 Paź, 2011   

mnie się parę razy udało powstrzymać wytrysk mając orgazm ale to pewnie nic takiego bo młody jestem :)

Odpowiedz do tematu