Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Cot o jest?
Autor Wiadomość
zamaskowany 

Wysłany: Nie 04 Sty, 2009   Cot o jest?

Siema. OD kilkunastu miesięcy nurtuje mnie pewna rzecz. Na skórce mojego penisa od żołędzia w dół do około połowy są pod skórą takie jakby białe krostki. Nie boli ani nic, ale nie wiem co to jest.

Druga sprawa:Na dole pałki mam takie jakby nacięcie w skórze. Takie jakby rozdarcie skóry, ale pod tym też jest skóra. Łączy się to ze spobą nad jajkami i gdzieś w połowie penisa tworząc mały ślaczek az dowędzidełka.

Proszę o szybką pomoc. Pozdro ;)

Edit: Do tego mój penis jak nie stoi wygląda jak rakieta ;/ Tzn. Czubek ma normalny (troszkę za długa skóra, przez co czasem zakrywa dziurkę, ale to nie stulejka), potem parówka, ale penis pod parówką jest chudszy niż żołądź. Troche to głupio wygląda. Co z tym zrobić? ;/

vissour 

Wysłany: Pon 05 Sty, 2009   

1. Prosaki. Wiele osób to ma, jest nieszkodliwe i nie usuwa się tego.
2. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale jeśli wygląda to jak cienka, podłużna blizna, to niektórzy tak mają.
3. Chyba nic nie zaradzisz parówce i rakiecie. Taki już Twój urok.
Pozdrawiam :) .

zamaskowany 

Wysłany: Pon 05 Sty, 2009   

vissour napisał/a:
2. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale jeśli wygląda to jak cienka, podłużna blizna, to niektórzy tak mają.

To jest takie jakby rozcięcie skóry, ale pod tym też jest skóra. Może to blizna po operacji, bo jak byłem mały to miałem jakieśtam nacinanie pałki i może przez to , ale nie jestem pewien.

vissour napisał/a:
3. Chyba nic nie zaradzisz parówce i rakiecie. Taki już Twój urok.

Kurde, szkoda bo to naprawdę kijowo wygląda :(

Dzięki za pomoc ;)

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu