| Doprowadzenie Kobiety Do Orgazmu |
| Autor | Wiadomość |
matiek Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 Doprowadzenie Kobiety Do Orgazmu |
|
| Witam. Dzisiejszego dnia zabawialem sie ze swą partnerką przez masowanie jej szparki i pobudzając łechtaczkę .... Kiedy pytalem sie jak jest mowiła ze juz juz czuje to bardzo dobrze i juz prawie .. ale niestety mimo moich prob nie udalo mi sie aby szczytowala ... Chcialbym sie dowiedzec czego to jest przyczyna ? moze za mało ją wymasowalem czy musze jakoś inaczej zabrać się do tego ... Proszę o jaką kolwiek pomoc w tym ... Z gory dziękuje Pozdrawiam ) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| | jeżeli nie miała jeszcze w życiu orgazmu musu się go nauczyć potrzeba czasu, a jak miaa wcześniej to pytaj jej jak masz to robić ona wie najlepiej co czuje | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
matiek Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 06 Sty, 2009 |
|
| dziekowac :] wyproboje i sie okaze | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |