mały penis |
Autor | Wiadomość |
superciacho Wiek: 35 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 mały penis |
|
| Mam problem. Mam 20 lat. Moj penis ma 12 cm w czasie wzwodu i tylko 10 cm średnicy. Co zrobic by był dłuższy i grubszy. Prosze - pomóżcie... | |
| |
 |
vissour Wiek: 36 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 48 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 |
|
| Nie pomożemy, ponieważ tylko operacja mogłaby rozwiązać Twój problem. Musisz zaakceptować swoją wielkość, która zresztą jeszcze mieści się w normie. Oczywiście możesz się bawić w jakieś rozciąganie, ćwiczenia i inne bzdury, ale równie dobrze możesz zaklinać deszcz albo iść do wróżki. Pozdrawiam. | |
| |
 |
superciacho Wiek: 35 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 mały.. |
|
| Ktoś ma jeszcze jakas rade? prosze - pomózcie... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Maksik xD Wiek: 31 Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 13 Skąd: Poznań | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| Ćwiczenie czyni mistrza!!! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 09 Sty, 2009 Re: mały penis |
|
| superciacho napisał/a: | tylko 10 cm średnicy |
10 cm średnicy to więcej niż mój dzbanek, chyba nawet koń nie ma takiego grubego, a jak juz chcesz się żalić to po 1 pisz poprawde bo średnica a obwód to zupełnie co innego pozaty tematów było już tysiace a rozmiar jest w normie,
temat do zamknięcia | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|