Stulejka ? |
Autor | Wiadomość |
Pain Wiek: 28 Dołączył: 04 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Łódź | Wysłany: Sob 06 Gru, 2008 Stulejka ? |
|
| Witam .Mam 12 lat i prawdopodobnie mam stulejkę.Przeczytałem setki artykułów o niej i już niewiem czy ją mam.Po pierwsze napletek schodzi do samego końca (do żołędzie) ale w czasie erekcjii uciska mnie pod zołędziem .
No więc pytanie czy mam stulejkę .Rozmawiałem o tym z mamą ,ale miała wątpliwości powiedziała że dobrze ze mi schodzi napletek do końca ,ale nie wie o co chodzi z tym uciskiem
Proszę o odpowiedź | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 06 Gru, 2008 |
|
| Cóż za rozbierzność W poście piszesz, że masz 12 lat a w profilu 22, więc gdzie tu prawda?? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Pain Wiek: 28 Dołączył: 04 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 |
|
| Musiałem bo by mnie nie zarejestrowało ... Więc ktoś pomoże ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 |
|
| Jeżeli możesz zdjąć napletek w czasie erekcji, a problemem jest jedynie ucisk, to spróbuj rozciągać napletek palcami podczas kąpieli w wannie. Ktoś tu na forum pisał, że udało mu się rozciągnąć napletek, a miał wcześniej problem z jego ściąganiem, więc w twoim przypadku tym bardziej powinno pomóc. A jeżeli nic to nie da zostaje wizyta u urologa.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
Pain Wiek: 28 Dołączył: 04 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Łódź | Wysłany: Pon 08 Gru, 2008 |
|
| Mam jeszcze jedno pytanko.Gdy sciągam napletek do końca zauważyłem ,że kawałek napletka mi się do niego przykleił
Czy wszystko jest dobrze czy coś muszę zrobić ?Proszę o szybką odp. | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| Oderwij go delikatnie, to nic groźnego. i to też może powodować twój dyskomfort. | |
| |
 |
XTest 
Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 21 Skąd: Mam Wiedziec | Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 |
|
| Nie odrywaj go ! Sam z czasem się odklei.. wiem bo miałem kiedyś przyklejonego całego ;p | |
| |
 |
|