| Skóra |
| Autor | Wiadomość |
raptiles Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Bdg | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 Skóra |
|
| | Mam takie pytanie. Wyglad penisa jaki widzialem w filmach itp wyglada tak jak moj tylko bez skóry. Moj penis gdy stoi jest nadal w skórce i to mnie martwi. Ten "grzybek" jest ukryty w skorze a na filmach i w interenie tej skóry wogole nie ma... | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 |
|
| Faceci którzy grają w filmach są obrzezani ja mam tak samo jak ty i nie wyobrazam sobie inaczej. A możesz spokojnie bez bolu sciagnac napletek? Bo jak nie to znaczy ze masz stulejke. Jak możesz bez obaw to nic ci nie jest. A jak ci przeszkadza ze masz zasłonięty "grzybek" to obrzezanie | |
| |
 |
raptiles Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Bdg | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 |
|
| | Jestem w stanie go sciagnac chociaz gdy on "stoi" to juz wolniej sciagam napletek az do zoladzia. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 |
|
| | Poćwicz. Kiedys tez tak mialem ze podczas erekcji powoli sciagalem napletek bo troszke byl "ciasny" rozciagnolem go podczas kapieli i juz jest git czasem sam schodzi przewaznie mu pomagam ;p podro | |
| |
 |
|
| | czyli podczas kapieli gdy byl w zwodzie sciagales napletek i juz nie masz problemu z tym? | |
| |
 |
|
| | Podczas kąpieli jak nie był w wzwodzie lekko palcami rozszerzałem ;p Moze to dziwnie zabrzmialo ale tak. Podczas wzwodu tez mozesz sobie sciagac powoli pare razy. Chyba ze bedzie bolalo to przestan. Mi po 1 kapieli przeszlo i teraz mam luzik | |
| |
 |
|
| | Sprobuje troche rozszerzyc. Jesli za 1 razem nie pomoze to bede probowal dalej. | |
| |
 |
|
| | Skóra jest rozciągliwa wiec nie bedzie problemu ;p pozdro | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 |
|
| | ja nie jestem obrzezany, mam tak naturalnie ze napletek w stanie zwodu odkrywa cały zolądz. To zależy od natury, jeden ma tak drugi tak... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
raptiles Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Bdg | Wysłany: Sro 31 Gru, 2008 |
|
| | Mam jeszcze inny problem. Po wewnetrznej stronie napletka pojawily mi sie biale plamy. Sa widoczne gdy zwija mi sie napletek przy sciaganiu z "grzybka". Wie ktos co to za przyczyna? | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 31 Gru, 2008 |
|
| | Tu ci niestety nie pomoge bez zdjęć. Albo opisz jakos dokladniej bo nie wiele rozumiem przez " biale plamy". Pozdro a co do napletka to mam tak samo jak zola ;p | |
| |
 |
raptiles Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 6 Skąd: Bdg | Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 |
|
| | ja jak sciagne napletek i dotykam zoladzia to laskocze mnie to uczucie a takze troche piecze. Wy jak go dotykacie to tez czujecie laskotanie? | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 |
|
| | Nie wiem jak nazwac to uczucie ale tak jak by łaskotanie ;p pieczenie nie do konca ;p | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 03 Sty, 2009 |
|
| | to bardzo fajne uczucie, a białe plamy...gdybac to sobie mozna, albo fotki, a najlepiej wizyta u lekarza. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |