xyz85 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 1 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 Brak spermy po zapaleniu pęcherzyków nasiennych |
|
| Witam, jestem tu pierwszy raz
mam 23lata.
Jakies 4-5 miesięcy temu zacząłem mieć dziwne pobolewania i dyskomfort jąder, po 2 miesiącach kiedy objawy nie ustępowały a w spermie pojawiła się krew odwiedziłem dobrego Urologa ktory zrobil USG i badanie prostaty. Stwierdził zapalenie pęcherzyków nasiennych (prostata ok). Dostałem Cipronex 500mg i Discloberl 50, do tego wygrzewałem te miejsca i po 2 tygodniach przechodziło... gdy przeszło, pojawił się lekki ból przy oddawaniu moczu (moze zapalenie cewki?), ale to tez juz przechodzi (powoli) - pije zioła (rumianek i ziele skrzypu polnego).
Niestety podczas wytrysku moja sperma nie jest taka jak kiedyś (biała i gęsta) - teraz jest przeźroczysta (coś jak szkło mleczne - np. w meblach), czasami wygląda jak woda, leciutko zabarwiona na biało. Myśle, że jest w niej znikoma ilość plemników teraz zauważyłem, że tego wszystkiego co wytryskuje jest coraz mniej... czy jest jeszcze szansa na odzyskanie dawnego wyglądu spermy, teraz pewnie jestem bezpłodny? | |