Guz, krwiak, nic groźnego czy coś innego ? |
Autor | Wiadomość |
ireq99 Dołączył: 27 Gru 2008 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 Guz, krwiak, nic groźnego czy coś innego ? |
|
| Witam,
bawiłem się nieco z dziewczyną nieprzeciętnie i zacisnęła mi jądra i penisa sznurkiem po czym doprowadziła mnie do orgazmu.. gdy sznurek się poluzowywał to go dociskała ... po ściągnięciu od razu na penisie dostrzegłem guz w miejscu gdzie był zaciągnięty sznurek .. Jest ok koloru ciemniejszego niż reszta skóry na członku.. a po jej rozciągnięciu widać zmieszane kolory: czarny i bordowy.. (koloru jakby ktoś pod oko dostał i miał śliwę).
Czy to może być coś groźnego? Stało się to kwadrans temu .. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 |
|
| Z opisu wynika jak krwiam, przyszczypnięcie. Powinno teraz zciemnieć, zmniejszyczć się i wchonąć.
Ostrożniej na przyszłość | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
ireq99 Dołączył: 27 Gru 2008 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 |
|
| Tak też się dzieje:). Zmuszony będę innych, bezpieczniejszych form doprowadzania do orgazmu poszukać:). | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 |
|
| Racja. Powdzenia | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|