| Problem z Wytryskiem |
| Autor | Wiadomość |
sephirot 
Wiek: 34 Dołączył: 31 Lip 2006 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 Problem z Wytryskiem |
|
| | Witam. Ostatnio z moim chłopakiem (tak jestem gejem) po 2 tygodniach bycia ze sobą doszło do pierwszego "orala". To był mój pierwszy raz i mój penis w ogóle nie reagował na to. Tz. w ogóle nie wydzielał śluzu i ciężko mi było ogólnie osiągnąć orgazm. Mój członek w ogóle praktycznie się nie ślini ;/ ale specjalnie przestałem masturbować się tydzień przed spotkaniem. Z czego może to wynikać? Prosze o pomoc i dziękuję z góry za każdą odpowiedź. | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 |
|
| jak to śluz i się nie ślini?
nie czaje o co chodzi ;/ | |
| |
 |
sephirot 
Wiek: 34 Dołączył: 31 Lip 2006 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 |
|
| śluz czyli to coś wytwarzające się jak jesteś podniecony, no i jak to się tworzy to wtedy się Twoje przyrodzenie ślini
Tzn w moim przypadku tego brakuje ;/ | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 |
|
| | Czyli preejakulat. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
sephirot 
Wiek: 34 Dołączył: 31 Lip 2006 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 |
|
| właśnie więc jak ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić? lub co poczynić? jakieś ćwiczenia O____o | |
| |
 |
zola 
| |
 |
apollo88 Wiek: 37 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 65 Skąd: Elbląg | Wysłany: Wto 23 Gru, 2008 |
|
| Moim zdaniem mogles być zbyt zestersowany (ten 1 raz...). Poza tym, jeżeli do tej pory robiłeś to ręką, to twój członek przyzwyczaił się do tempa, intensywności Itp. To czego wam wg. mnie potrzeba to po prostu więcej praktyki | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 24 Gru, 2008 |
|
| | apollo88 napisał/a: | Moim zdaniem mogles być zbyt zestersowany (ten 1 raz...). Poza tym, jeżeli do tej pory robiłeś to ręką, to twój członek przyzwyczaił się do tempa, intensywności Itp. To czego wam wg. mnie potrzeba to po prostu więcej praktyki |
dokładnie to też, ale z żelami też można spróbowac, bardzo fajne uczucie z tym rozgrzewającym | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
sephirot 
Wiek: 34 Dołączył: 31 Lip 2006 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 24 Gru, 2008 |
|
| | ale orala z żelem? o__O | |
| |
 |
apollo88 Wiek: 37 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 65 Skąd: Elbląg | Wysłany: Sro 24 Gru, 2008 |
|
| | sephirot napisał/a: | | ale orala z żelem? o__O |
Właśnie miałem o tym wspomnieć... Podejrzewam, że w smaku nie jest już taki przyjemny...
sephirot nie przejmuj się, zobaczysz, że następnym razem będzie lepiej
Tak przy okazji, Wesołych Swiąt | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 25 Gru, 2008 |
|
| | sephirot napisał/a: | | ale orala z żelem? o__O |
no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny ale do wspolnej masturbacji idealny | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
apollo88 Wiek: 37 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 65 Skąd: Elbląg | Wysłany: Czw 25 Gru, 2008 |
|
| | zola napisał/a: | | no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny |
Próbowałeś? | |
| |
 |
sephirot 
Wiek: 34 Dołączył: 31 Lip 2006 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 |
|
| | apollo88 napisał/a: | | zola napisał/a: | | no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny |
Próbowałeś? |
skoro wie no to chyba próbował ja np nie mam zamiaru | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 |
|
| | apollo88 napisał/a: | | zola napisał/a: | | no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny |
Próbowałeś? |
zdarzyło się | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |