jak wzmocnić wzwód ?? |
Autor | Wiadomość |
student22 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 12 | Wysłany: Pon 08 Gru, 2008 jak wzmocnić wzwód ?? |
|
| Wiem ze na powyższe pytania działają cwiczenia miesnia PC ale czy kiedys ktos tak cwiczyl ze to prawda?? moze sa jakies inne cwiczenia na to zeby penis byl jak kamiec i erekcja byla dluga. jak wzmocnić wytrysk?? proponuje dyskusje na ten temat, niech ktos sie podzieli swoimi doswiadczeniami. | |
| |
 |
adonius Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 |
|
| student22 napisał/a: | Wiem ze na powyższe pytania działają cwiczenia miesnia PC ale czy kiedys ktos tak cwiczyl ze to prawda?? |
Skoro ktoś napisał ,że działają no to chyba ćwiczył... Jeśli by to była nieprawda to nie było by takiego ćwiczenia
Tylko potrzeba dużo czasu, cierpliwości i zawziętości.
Jeśli chcesz na ten temat podyskutować to może napisz posta w jakimś temacie poniżej który dotyczy dokładnie tej samej rzeczy zamiast zakładać kolejny temat. | |
| |
 |
darayavahus Wiek: 39 Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 26 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 Re: jak wzmocnić wzwód ?? |
|
| student22 napisał/a: | Wiem ze na powyższe pytania działają cwiczenia miesnia PC |
Co to za mięsień ten PC ?
Sam jestem ciekaw jak można wzmocnić jeszcze.. Ogólnie stymulacja odbytu dosyć pobudza wg. mnie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 |
|
| Pooompka | |
| |
 |
|