FANTAZJE EROTYCZNE |
Autor | Wiadomość |
Max007 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sro 08 Mar, 2006 |
|
| NIGDY NIE DAJ SIĘ PCHAĆ W DUPĘ
A moje fantazje to no wszędzie o boze kiedysm miałem taką fantazje na pogrzebie!!!! , że na grobach udzudz.. heh czeko polak nie wymyśli !!!! | |
| |
 |
chłopczyna-15 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 3 Skąd: kujawsko-pomorskie | Wysłany: Sro 08 Mar, 2006 |
|
| MICAŁ - fajna fantazja, może wartoby ją spełnić ciekawe jakież to uczucie mieć coś w tyłku ;d | _________________ MISIEK | |
| |
 |
nebada Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 3 Skąd: z matki swej | Wysłany: Sro 08 Mar, 2006 |
|
| fajnie byłoby z kobietą o zintegrowanej z resztą ciała pochwie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Cobra06 Dołączył: 20 Lut 2006 Posty: 4 Skąd: mam to wiedzieć ? | Wysłany: Nie 12 Mar, 2006 |
|
| Ja bym chciał wystukać sliczna blądynke na masce mojego samochodu gdzies nad jakims pieknym jeziorem | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 12 Mar, 2006 |
|
| nebada napisał/a: | fajnie byłoby z kobietą o zintegrowanej z resztą ciała pochwie. |
co rozumiesz przez "zintegrowaną pochwę z resztą ciała"?
Czyżbyś dotychczas poznawał kobiety z pochwą odłączoną od reszty ciała?? | |
| |
 |
question1 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 61 | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| "a mam jedna pochwe w torebce"
a moze chodzi o plastikowe? lub tez te "walące maszyny"... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | nebada napisał/a: | fajnie byłoby z kobietą o zintegrowanej z resztą ciała pochwie. |
|
Że jest prawiczkiem ?? | |
| |
 |
Alexoro [Usunięty] | Wysłany: Sro 15 Mar, 2006 |
|
| trup napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: | nebada napisał/a: | fajnie byłoby z kobietą o zintegrowanej z resztą ciała pochwie. |
|
Że jest prawiczkiem ?? |
Szybka dedukcja , brawo
Ja bym chciał ,żeby mnie zatrzymała ładna policjantka i zrobiła mi po francusku , wyobrażacie to sobie , taka śliczna blondyneczka w mundurku , mająca władzę , robi Ci dobrze , yeah lubie władcze kobiety które w pościeli są potulne | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 |
|
| fantazje erotyczne????? nie ma takich chyba których bym nie miał już mogę zacząc książkę pisać.
ja to bym wszystko chciał posmakowac z tego tematu.
ps dla maxa 007- a czemu nie. mogłoby być fajnie. a jeśli chodzi o groby to opracowałej już 2 razy taką przygodę i byo fajnie ( drugi raz by po trawce i jak do tąd to jedno z leprych rąbanek w moim życiu) | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| trup napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: | nebada napisał/a: | fajnie byłoby z kobietą o zintegrowanej z resztą ciała pochwie. |
|
Że jest prawiczkiem ?? |
a co ma "zintegrowana pochwa" do prawictwa?
| |
| |
 |
Alexoro [Usunięty] | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | trup napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: | nebada napisał/a: | fajnie byłoby z kobietą o zintegrowanej z resztą ciała pochwie. |
|
Że jest prawiczkiem ?? |
a co ma "zintegrowana pochwa" do prawictwa?
|
To Bruno , że wypowiada się w taki sposób , widać , że prawiczek | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
|
Teraz kumam | |
| |
 |
Alexoro [Usunięty] | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | :lol:
Teraz kumam |
Graba | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ant11 Dołączył: 20 Mar 2006 Posty: 6 | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 |
|
| A mi sie marzy kolejny trójkącik 2m/1k z kamerka w reku i zapalonym swietle | |
| |
 |
digidy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 5 | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 Re: Mical |
|
| Micał napisał/a: | Ja chciałbym to zrobić w piątkę - trzy dziewczyny dwóch mężczyzn. Myślę nawet, że gdyby te trzy mnie lizały to dałbym sobie nawet wsadzić penisa w dupę. Ale to zwalona fantazja no nie? |
Fantazja dla mnie super. Ale nie wolalbys zeby to juz lepiej jedna z tych panienek wsadzala Ci w dupe jakis super wibrator zakupiony wczesniej w jakims sex shopie? Osobiscie nigdy nie chcialbym facetowi wsadzac... Chociaz kto wie . | |
| |
 |
|