| Grubość penisa, a prezerwatywa |
| Autor | Wiadomość |
gothica_mp Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 2 Skąd: Stalowa wola | Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 Grubość penisa, a prezerwatywa |
|
| Gdzie mogę znależć prezerwatywy na baaardzo małego penisa. Proszę o jakieś linki do sklepów internetowych, albo co. Bo już tracę cierpliwość. Moje wymiary to:
Spoczynek: dł-8cm obwód-8cm
Wzwód: dł-12cm obwód-10cm
Mam 27lat i takie wymiary to dla mnie nie mały problem, więc proszę o wyrozumiałość.
----------------
Now playing: Battlelore - Sword's Song [Bonus Track] - Sword's Song
via FoxyTunes | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 34 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 |
|
| Bez przesady. | | | |
| |
 |
raaphael 
Wiek: 35 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 49 Skąd: Tarnowitz | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
gothica_mp Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 2 Skąd: Stalowa wola | Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 |
|
| Kurcze, 49mm to i tak dużo. Trzeba będzie popracować nad pogrubieniem. Podstawowy problem polega na tym że sytuacja mieszkalna nie daje mi możliwości częstych treningów. Znacie może jakieś nieskomplikowane ćwiczenie na zwiększenie obwodu, które można by wykonywać krótko ale nie za często? (dwa do trzech razy w tygodniu, np.: przy kąpieli, czy chwilowo w ubikacji). Czy takie ćwiczenia muszą być wykonywane codziennie? po jakim czasie można liczyć na jakieś efekty? Sorry za gąszcz pytań ale zwykle mam bardzo mało czasu na siedzenie na necie i przeszukiwanie fora (praca, praca i jeszcze raz.... praca ). Za wszelkie sugestie z góry dziękuję | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 |
|
| "2-3 razy w tygodniu, przy kąpieli"
chyba mogłoby być częściej, przecież myjesz się (albo powinieneś) codziennie xd | |
| |
 |
raaphael 
Wiek: 35 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 49 Skąd: Tarnowitz | Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 |
|
| ukryty bys doradzil ... ;/
Na głównej stronie masz ebooka z cwiczeniami na powiekszenie
http://www.penis.com.pl/pobierz.php
tuu masz linka sa tam tez cwiczenia na pogrubienie, efekty sa minimalne ale zawsze coś...
sa tam tez instrukcje ile razy wciagu tg i tak dalej rozpiski i ogolnie sam zobaczysz
pozdrawiam | _________________ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie.... | |
| |
 |
| |