Ból jądra |
Autor | Wiadomość |
Luk100 Dołączył: 18 Gru 2008 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 Ból jądra |
|
| Mam 16 lat.
Od dłuższego czasu mam takie coś, że raz na jakiś czas zaczyna mnie boleć jedno z jader(przeważnie prawe), zawsze przechodzi po ok 1-5min. Takie bóle zdarzają się w okresach kiedy mam zwiększoną aktywność hormonów(czuje to).
To jest normalne czy powinienem udać się z tym do lekarza rodzinnego? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 |
|
| Luk100 napisał/a: | Takie bóle zdarzają się w okresach kiedy mam zwiększoną aktywność hormonów(czuje to). |
To mnie najbardziej zastanawia. Jak ty to czujesz
Co do pytania to w Twoim wieku jest to normalne zjawisko. Po za tym wpływ na to może mieć wiele czynników zewnętrzych jak temperatura, ruch, ubranie, kąpiele itp.
Jeśli nie zauważyłeś nic niepokojącego w swojej spermi ani też "namacalnie" jądra sa normalne to nie ma się czym przejmować. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Luk100 Dołączył: 18 Gru 2008 Posty: 2 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 |
|
| Tak, że w takich okresach mam wzwody zupełnie bez powodu , nerwowość i inne drobne czynniki.
A namacalnie zdaje się być wszystko ok. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 |
|
| To, że masz wzwody "bez powodu" to nic tylko się cieszyć, bo to oznaka, że jesteś zdrowy | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
doswiadczony_kr 
Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 43 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 |
|
| wszystko wskazuje na małodrożny nasieniowód . . .
maszeruj do lekarza i zrób USG albo poszukaj dobrego energoterapeuty, już kilku osobom udrażniałem nasieniowody energią. Wybór należy do Ciebie, ale nie lekceważ tego - co prawda po jakimś czasie może samo przejść, ale może też zatkać się na dobre i będzie konieczna interwencja hirurgiczna | _________________ doswiadczony_kraków (30l)
energoterapeuta, hipnoterapeuta
http://pierwszy.net/hipnoterapiaireiki
GG 10270843 | |
| |
 |
|