Problem występujący podczas oddawania moczu... |
Autor | Wiadomość |
franek-wrz Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 7 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 15 Gru, 2008 Problem występujący podczas oddawania moczu... |
|
| Witam,
Wszystko było Ok, do dzisiaj.
Normalnie wstając rano poszedłem do WC by sie wysikać.
Stoje, sikam... i nagle pod koniec sikania poczułem dziwne pieczenie najpierw przez całęgo penisa, później najbardziej intensywnie u jego nasady i zaraz po moczu wypłynęło z niego coś jak sperma, tylko ze o innej konsystencji, dużo mniej gęstsze.
Później przez jakies 2-3godz miałem uczucie jakbym się do końca nie wysikał...
Jak drugi raz oddawałem mocz to jeszcze delikatnie piekło i kolor moczu był jakby lekko mętny.
Za 3cim razem już bez żadnych bólów i mocz wyglądał normalnie, bez żadnych zabarwień.
Co to może być?
I czym to może być wywołane?
Dodam, że ostatni stosunek płciowy odbyłem początkiem października, a masturbowałem się wczoraj wieczorem.
Z góry dzięki | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 15 Gru, 2008 |
|
| Na 99% z opisu wynika, że masz piasek w nerkach. Wiem o czym mówię bo od 11 lat choruję na nerki. Czyli kolki nerkowe, złogi, piasek, cysty i torbiele to dla mnie codzienność Niestety | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
franek-wrz Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 7 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 15 Gru, 2008 |
|
| Czyli mam iść do lekarza, czy nie jest to konieczne? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Wto 16 Gru, 2008 |
|
| no domyśl się ;P
tak, masz iść ... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 16 Gru, 2008 |
|
| franek-wrz napisał/a: | Czyli mam iść do lekarza, czy nie jest to konieczne? |
Zdecydowanie tak, bo to nie jest symptom zdrowia.
Wystarczy iśc do lekarza rodzinnego aby skierował Cię na USG nerek. Jeśli okaże się, że masz dostaniesz pewnie Rowatinex na oczyszczenie układu moczowego z iasku i małych złogów. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|