Ból zaczynający się od jądra |
Autor | Wiadomość |
xywqa Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 6 Skąd: poznań | Wysłany: Pon 15 Gru, 2008 Ból zaczynający się od jądra |
|
| Witam
mam 15 lat i od pewnego czasu boli mnie prawe jadro. Ból przechodzi po pewnym czasie ale jest mało komfortowy. Zrobiłem badanie moczu i krwi. Wszystko jest w najlepszym porządku. Czy to tylko autosugestia czy cos poważnego??
W sumie ból zaczyna się od jądra i idze po "linii" tak jak na obrazku (niebieska linia)
Proszę o pomoc | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Pon 15 Gru, 2008 |
|
| kiedys ciocia gadala z kims tam i uslyszalem, ze ktos mial przepuchline do tego stopnia ze mu poszla az do jader...
ale u Ciebie chyba to nie to, w takim razie nie wiem ;P | |
| |
 |
xywqa Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 6 Skąd: poznań | Wysłany: Pon 15 Gru, 2008 |
|
| ja w wieku 5 lat miałem przepukline i wodniaka więc to chyba sie nie powtórzy nie?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
doswiadczony_kr 
Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 43 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 |
|
| wszystko wskazuje na problem z nasieniowodem, może jest niedrożny, albo lekko "zapchany" i stąd ten promieniujący ból. Możesz zrobić USG i powinno być na nim widać, czy jest niedrożny, albo udać się do jakiegoś dobrego energoterapeuty i może Ci go udrożnić przesyłając energię. Miałem już takie przypadki i juz po jednym przesłaniu energii ból ustępował. | _________________ doswiadczony_kraków (30l)
energoterapeuta, hipnoterapeuta
http://pierwszy.net/hipnoterapiaireiki
GG 10270843 | |
| |
 |
|