DUŻY PROBLEM-zbyt długi napletke |
Autor | Wiadomość |
kacperski Dołączył: 09 Gru 2006 Posty: 4 | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 DUŻY PROBLEM-zbyt długi napletke |
|
| Witam. Mam 16 lat. Mam problem. Mam zdecydowanie za długi napletek (około 3cm luźnej skóry normalnie, a około 1 cm przy erekcji). Podczas oddawania moczu napletek jakby zatrzymuje część moczu, która magazynuje się w penisie i potem cieknie. Znalazłem jednak sposób. Zawsze po sikaniu wycieram wnętrze penisa papierem toaletowym, ale to mało pomaga, więc kładę sobie do bokserek chusteczki do nosa.
TERAZ PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI:
To jest tylko skóra, więc można zbędną ilość napletka uciąc nozyczkami, a następnie odkazić wodą utlenioną? Jakie mogą być następstwa (tzn. czy będzie bolało itp.). Proszę o odpowiedzenie konkretnie na pytanie, na tą chwilę wizyta u lekarza nie wchodzi w grę. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| kacperski napisał/a: | To jest tylko skóra, więc można zbędną ilość napletka uciąc nozyczkami, a następnie odkazić wodą utlenioną? Jakie mogą być następstwa (tzn. czy będzie bolało itp.). Proszę o odpowiedzenie konkretnie na pytanie, na tą chwilę wizyta u lekarza nie wchodzi w grę. |
Ja mam tylko jedną odpowiedź. Zgłoś się do psychiatry. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| Marna prowokacja -.-
Nie czujesz bólu ani dyskomfortu z powodu samego pisania tutaj ? ;/ | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kacperski Dołączył: 09 Gru 2006 Posty: 4 | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| stulejki nie mam bo cały napletek schodzi tylko jest za długi i mam problem z oddawaniem moczu | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| No to chyba tylko zabieg... ,ale po co Ci skracać napletek ? Skoro możesz go ściągnąć to nie ma problemu Nie czujesz bólu ani dyskomfortu. | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| Wtajemniczony napisał/a: | Nie czujesz bólu ani dyskomfortu. |
Przecież napisał, że ma problem z oddawaniem moczu, na pewno jest to jakiś dyskomfort | |
| |
 |
kacperski Dołączył: 09 Gru 2006 Posty: 4 | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| można to usunąć w domowy sposób ( ), przecież to tylko nadmiar skóry???[/u] | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 |
|
| spoko nic się nie stanie. na serio
to tylko skóra która nie jest unerwiona
tnij ja też tak robiłem, nie będzie bolało, to jest tak jak byś paznokcia obcinał..... | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Pon 15 Gru, 2008 |
|
| nie słuchaj tego inteligenta, mam nadzieje, ze nie wziales tego na powaznie. | |
| |
 |
Omega20 Wiek: 35 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 20 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 |
|
| ... | | |
| |
 |
damiano69 Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Darłowo | Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 |
|
| Myślę ze to normalna rzecz nie musisz nic z tym robić. Zabieg nie jest konieczny.
Stulejkę nie zaawansowana da się wyleczyć przez ćwiczenia a usuniecie skory to zupełnie co innego tego musi dokonać lekarz. Ale moim zdanie przechodzenie zabiegu i krotka rehabilitacja jest większym dyskomfortem niż ściąganie skory pod czas oddawania moczu | |
| |
 |
jumasz Wiek: 46 Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Chicago | Wysłany: Sro 07 Sty, 2009 |
|
| Czesc, nie sluchaj ludzi piszacych o stulejce bo oni kompletnie nie maja pojecia o czym mowisz a wlasciwie piszesz. Absolutnie samemu nie mozesz niczego robic, natomiast wizyta u urologa powinna rozwiac wszelkie twoje watpliwosci. Tutaj stronka dla ciebie, http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm, a pod 10 jest pewnie to, o czym piszesz. Pozdrawiam i proponuje zglosic sie do lekarza, nie miej obaw i zachamowan. | |
| |
 |
Luxor 
Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Białystok | Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 |
|
| Żal może jeszcze zaraz powiecie żeby się wykastrował???? | _________________ Swoje wiem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|