Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     DUŻY PROBLEM-zbyt długi napletke
Autor Wiadomość
kacperski

Wysłany: Nie 14 Gru, 2008   DUŻY PROBLEM-zbyt długi napletke

Witam. Mam 16 lat. Mam problem. Mam zdecydowanie za długi napletek (około 3cm luźnej skóry normalnie, a około 1 cm przy erekcji). Podczas oddawania moczu napletek jakby zatrzymuje część moczu, która magazynuje się w penisie i potem cieknie. Znalazłem jednak sposób. Zawsze po sikaniu wycieram wnętrze penisa papierem toaletowym, ale to mało pomaga, więc kładę sobie do bokserek chusteczki do nosa.

TERAZ PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI:

To jest tylko skóra, więc można zbędną ilość napletka uciąc nozyczkami, a następnie odkazić wodą utlenioną? Jakie mogą być następstwa (tzn. czy będzie bolało itp.). Proszę o odpowiedzenie konkretnie na pytanie, na tą chwilę wizyta u lekarza nie wchodzi w grę.

BASF 

Wysłany: Nie 14 Gru, 2008   

kacperski napisał/a:
To jest tylko skóra, więc można zbędną ilość napletka uciąc nozyczkami, a następnie odkazić wodą utlenioną? Jakie mogą być następstwa (tzn. czy będzie bolało itp.). Proszę o odpowiedzenie konkretnie na pytanie, na tą chwilę wizyta u lekarza nie wchodzi w grę.

Ja mam tylko jedną odpowiedź. Zgłoś się do psychiatry.

Wtajemniczony 

Marna prowokacja -.-

Nie czujesz bólu ani dyskomfortu z powodu samego pisania tutaj ? ;/

penis.com.pl
masturbator
kacperski

stulejki nie mam bo cały napletek schodzi tylko jest za długi i mam problem z oddawaniem moczu

Wtajemniczony 

No to chyba tylko zabieg... ,ale po co Ci skracać napletek ? Skoro możesz go ściągnąć to nie ma problemu :P Nie czujesz bólu ani dyskomfortu.

ukrryty 

Wtajemniczony napisał/a:
Nie czujesz bólu ani dyskomfortu.

Przecież napisał, że ma problem z oddawaniem moczu, na pewno jest to jakiś dyskomfort :P

kacperski

można to usunąć w domowy sposób ( :lol: ), przecież to tylko nadmiar skóry???[/u]

tournament
[Usunięty]

spoko nic się nie stanie. na serio
to tylko skóra która nie jest unerwiona
tnij ja też tak robiłem, nie będzie bolało, to jest tak jak byś paznokcia obcinał.....

ukrryty 

Wysłany: Pon 15 Gru, 2008   

nie słuchaj tego inteligenta, mam nadzieje, ze nie wziales tego na powaznie.

Omega20 

Wysłany: Sro 07 Sty, 2009   

...

damiano69 

Myślę ze to normalna rzecz nie musisz nic z tym robić. Zabieg nie jest konieczny.
Stulejkę nie zaawansowana da się wyleczyć przez ćwiczenia a usuniecie skory to zupełnie co innego tego musi dokonać lekarz. Ale moim zdanie przechodzenie zabiegu i krotka rehabilitacja jest większym dyskomfortem niż ściąganie skory pod czas oddawania moczu

jumasz 

Czesc, nie sluchaj ludzi piszacych o stulejce bo oni kompletnie nie maja pojecia o czym mowisz a wlasciwie piszesz. Absolutnie samemu nie mozesz niczego robic, natomiast wizyta u urologa powinna rozwiac wszelkie twoje watpliwosci. Tutaj stronka dla ciebie, http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm, a pod 10 jest pewnie to, o czym piszesz. Pozdrawiam i proponuje zglosic sie do lekarza, nie miej obaw i zachamowan.

Luxor 

Wysłany: Sro 25 Mar, 2009   

Żal może jeszcze zaraz powiecie żeby się wykastrował????

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu