Trudne pytanie... |
Autor | Wiadomość |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sro 10 Wrz, 2008 Trudne pytanie... |
|
| Otóż, nie raz znalazłem się w sytuacji (czy to przez gg, czy na żywo)w której kobieta pyta mnie w następujący sposób:
"Czy kiedykolwiek się kochałeś" Ja z racji takiej, iż jeszcze tego nie robiłem, nie wiem co jej odpowiedzieć. Tak/Nie?
Może być sytuacja, że są napalone na prawiczków, a może być taka sytuacja, że wolą doświadczonych rycerzy. Co robić w takim przypadku? Powiedzieć prawdę? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008 |
|
| hymm, to zalezy od kobiety, trzeba wyczuć | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008 |
|
| Powiedz prawdę. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
darayavahus Wiek: 39 Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 26 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 |
|
| Mów prawde ! Kobiety nienawidzą jak faceci kłamią .. Jak po twoim powiedzeniu że tego nie robiłeś ona Cię olewa czy zrywa kontakt to znaczy że nie jest warta poznania .. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 13 Gru, 2008 |
|
| mnie 2 okłamało że nie są dopiero po tym jak sie przespalismy prztyznali sie że byli, jeżeli to ma byc tylko sex a na dziewczynie Ci nie zależy to mów że nie jestes ale jeżeli cos do niej czujesz chcesz z nia byc itp to przyznaj sie a i ona bedzie wiedziała jak ma sie zachować i zrozumie gdyby były jakies problemy | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|