| dziwny problem |
| Autor | Wiadomość |
roasted Dołączył: 10 Gru 2008 Posty: 1 Skąd: zzzzzzzz | Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 dziwny problem |
|
| | .......................... | | | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 |
|
| "jak wywolac odpowiednia sytuacje?"
czlowieku, sorry za wyrazenie, ale pojebalo Cie totalnie?
kazirodztwo ;/
patologia ;/ | |
| |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 Re: dziwny problem |
|
| | roasted napisał/a: | | jak wywolac odpowiednia sytuacje? |
jaaa *pieerdole* czlowieku idz do psychiatry albo znajdz sobie dziewczyne albo zwal sobie kapucyna
jak nastepnym razem bedziesz chcial przeleciec swoja matke to wsadz sobie pale miedzy drzwi i zamknij najmocniej jak potrafisz
kazirodztwo i pedofilia | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 |
|
| | roasted napisał/a: | | mianowicie podnieca mnie moja matka. ostatnio stalo sie to tak mocne, ze mam chcec ja przeleciec. |
Stary, jesteś popierdolony -.- Zgadzam się z poprzednikami - wsadź pałę między drzwi i zamknij jak najmocniej potrafisz - hehe ;DD
W sumie do głowy przychodzi mi myśl, że ten topic to prowokacja po prostu. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 |
|
| | zamaskowany napisał/a: | | ten topic to prowokacja po prostu. |
Zgadzam się w 100%. Olejcie ten temat.
Po za tym z tymi bluzgami molibyście się opanować. Nie róbcie tu większego syfu niż jest. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
darayavahus Wiek: 39 Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 26 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 |
|
| | Dzieci neostrady są wszędzie... | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 34 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Sob 13 Gru, 2008 |
|
| | Czysta prowokacja -.- | | | |
| |
 |
kicia Dołączyła: 10 Sty 2009 Posty: 1 Skąd: zagranica | Wysłany: Sob 10 Sty, 2009 |
|
| a w ramach kobiecego, całkiem doświadczonego głosu musze przyznać, ze to norma. dziewczynki, maja okres uwielbienia dla ojca i to bardzo serio!
ja sama bywalam bardzo zazdrosna o mame... dlaczego panowie mieli by czuc inaczej. a poniewaz dojrzewacie ciut pózniej, tak naprawde, moze sie wam to przydarzyc bez mowienia o zboczeniu czy patologii. to po prostu etap w dojrzewaniu. a komentarze obrazliwe, badź zaczepne moge skwitowac tylko w jeden sposob - dziecinada...
moj men, aczkolwiek w kwiecie jak dla mnie emerytalnego wieku (lat 31), nadal słowa złego na swoją mamusie nie da powiedziec... i nawet jesli mam racje, predzej mnie wyzwie od "złej kobiety" niż przyzna mi racje....
aczkolwiek, zdaje sobie sprawe, ze zdazaja sie sytuacje patologiczne i sama w tym wypadku uwazam, ze co za duzo, to nie zdrowo.
pozdrawiam kochani panowie
wielbicielka i jednoczesnie przeciwniczka płci... | _________________ sama, nie zawsze biedna, ale zawsze mała... | |
| |
 |
| |