Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krosty na żołędzi - proszę o pomoc w ocenie problemu
Autor Wiadomość
Luk28 

Wysłany: Sob 06 Gru, 2008   Krosty na żołędzi - proszę o pomoc w ocenie problemu

Mam takie krosty od kilku miesięcy, dawniej żołądź była raczej gładka, nie mam pojęcia, czy to jest jakaś grzybica, czy rzecz normalna - jakieś zmiany skórne. Proszę o pomoc, ktoś miał może taki problem, nie wiem czy iść z tym do lekarza. Smarowałem jakiś miesiąc Clotrimazolum, ale żadnego efektu to nie dało.

DSC_50811.JPG
Plik ściągnięto 5439 raz(y) 56,21 KB

DSC_50801.JPG
Plik ściągnięto 5439 raz(y) 54,23 KB

gorob 

Wysłany: Pon 08 Gru, 2008   

spróbuj maści TriDerm

Luk28 

Czyli patrząc na specyfikacje maści, którą polecasz, mój problem to jakaś grzybica. Rozumiem, że maść ta jest silniejsza od Clotrimazolum i po niej objawy powinny ustąpić?

penis.com.pl
masturbator
silent111222 

idz do lekarza :)

urolog , dermatolog ...

[ Dodano: Pon 08 Gru, 2008 ]
a tak poważnie to mam coś identycznego. wyłazioło około 6 miechów teraz jakby przestało to raczej nie jest choroba bo byłem tydzień temuu urologa i powiedział ze mam kuku an muniu że się taim czymś pzrejmuje;P:) to jest zupełnie normalne:) zadnych maści itp tak mi powiedził urolog

Luk28 

Wysłany: Sro 10 Gru, 2008   

a kolega który polecił maść Triderm co o tym myśli?

gorob 

Wysłany: Sro 10 Gru, 2008   

Luk28 napisał/a:
a kolega który polecił maść Triderm co o tym myśli?

myśle że wizyta u lekarza jest najlepszym rozwiązaniem :)

masc mozna sprobowac , nie powinna zaszkodzic, ale lepiej skonsultowac sie z fachowcem, farmaceutą , lekarzem.
mi triderm przepisał własnie lekarz.mialem wysypke na reku, jakis czas pozniej wyskoczyly mi jakies plamki na penisie, zasosowalem masc i mi pomogła

na zdjeciu nie widac ze jest to krosta wyglada na plamke bardziej, moze to byc tylko mocniej przekrwiony punkt na głowce twojego wacka, czytałem gdzies na forum ze to normalne, ale wizyta u lekarza nie zaszkodzi chocby dla lepszego samopoczucia ze jednak wszystko jest O.K.

Odpowiedz do tematu