Wytrysk na twarz |
Autor | Wiadomość |
Bartollo Wiek: 42 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 53 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008 |
|
| ale niektóre kobiety to połykają nie musisz mieć kaca moralnego ;p | |
| |
 |
gorob Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 12 Skąd: zachodniopomorskie | Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 |
|
| heh...jedni jedzą kozy z nosa inni wlasną sperme..dla kazdego kto co lubi...
skoro sperma np na ręku cię nie brzydzi i nie powoduje kaca to na twarzy tez nie powinna.
a co do wytryskow na twarz kobiety...super sprawa..oczywiscie gdy ona to lubi bo nic na sile,,ja na szczescie mam partnerke ktora lubi na buzie i do buzi nie przepada tylko gdy prysnę jej w oko np bo mowi ze piecze hehe
a moze ktos z was probowal skonczyc w ustach partnerki i pozniej sie z nia calowal ? tzn snowball czy jakos tak, ja osobiscie tego nie praktykowalem ale jestem ciekaw waszych opinii | _________________
najważniejsze to higiena | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 33 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 |
|
| Przykład o kozie mogłeś sobie darować | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
esio 
Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 15 Skąd: katowice | Wysłany: Sro 31 Gru, 2008 |
|
| Ja lubie wytrysk partnerce na twarz albo do ust i się potem całować.
Mam dobry smak spermy i podnieca mnie to dodatkowo.
W końcu jak jej liże łechtaczke i wargi to tam też płyny wypływają.
Jeśli się jest zadbanym i zdrowym to nie ma problemu.
Czasami też jak się onanizuje to kosztuje sperme. | |
| |
 |
micnow Wiek: 37 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 35 Skąd: polska | Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 |
|
| ja z moim partnerem czesto lykamy swoja sperme jeste to normana rzecz i dobra a jak dziala dobrze na skore zadych wypryskow dawniej mialem problem z tradzikiem a od kiedy polykam sperme koniec tradziku ale wiem ze nie kazdy lubi moja byla partnerka malo nie zwymiotowala jak sie sposcilem jej w usta ale to zalezy od nastawiania psychicznego | |
| |
 |
xjasiux Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 02 Sty, 2009 |
|
| Witam!
Ja lubię jak partnerka przyjmuje wytrysk do ust, uwielbiam spuszczać się na twarz tylko fakt trzeba uważać na oczy. Często zdarza mi się wymiana po wytrysku, tzn całuję się z panną a ona mi wpuszcza do ust spermę. czasem też zdarza mi się wylizać cipkę kobiety po tym jak skończę w środku. Każdy jak lubi:D Doświadczenie ciekawe i nie widzę w tym nic obrzydliwego. Tyle, że więcej muszę owoców jeść bo nie jest nam obojgu w smak:D | |
| |
 |
esio 
Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 15 Skąd: katowice | Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 |
|
| Smak spermy można zmienić jedząc dużo rodzynek.
Jem razem z płatkami. Płatki sułtańskie, tak się nazywają.
Smak zrobił się taki waniliowy.
Nie jest kwaśno-słodki jak kiedyś.
Partnerka mówi mi, że teraz jest bardzo smaczne. | |
| |
 |
kamillo88 Wiek: 37 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 7 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| Też mi się kiedyś o uszy obiło ze sperma dobrze na cerę robi Ja z tym problemu nie mam więc nie stosuję, ale panowie co mają jakiś problem z cerą - instrumenty w dłoń, cel - twarz! Później opiszcie efekty | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| Stosowanie męskiego nasienia jako naturalnego kremu na twarz polecała m.in. redaktor naczelna Cosmopolitan, Helen Gurley Brown. Byczą spermę w zakładach kosmetycznych Wielkiej Brytanii stosuje się jako odżywkę, dającą połysk włosom. Porcja kosztuje 55 funtów.
Zródło Wikipedia.pl | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
silent111222 
Wiek: 40 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Włocławek | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| Hahahaahahahaha:) see temat zajebaliście:D | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 |
|
| silent111222 napisał/a: | zajebaliście |
Gratuluję durnoty ! | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
seba1 Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 41 Skąd: lodz | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| BASF napisał/a: | silent111222 napisał/a: | zajebaliście |
Gratuluję durnoty ! | lol co za krytyka ty w tym temacie to chyba przesada | |
| |
 |
bimalco Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 17 Skąd: wrocek | Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 |
|
| Tęż przeżyłem przypadkowy strzał w twarz podczas masturbacji w wannie. Bardzo mi się spodobało. Powtarzałem to później wielokrotnie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Krzysiek2020 Wiek: 34 Dołączył: 22 Paź 2011 Posty: 11 Skąd: 60km od Warszawy | Wysłany: Wto 03 Sty, 2012 |
|
| Sperma to czenściowo hormony działają super na cere.
Pozdrawiam Krzysiek ( Kosmetolog) | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 04 Sty, 2012 |
|
| Krzysiek2020 napisał/a: | Pozdrawiam Krzysiek ( Kosmetolog) |
kosmetolog możliwe, choć wątpliwe. zdecydowanie nie lingwista
może coś więcej napiszesz o tych hormonach (jakie) i ich wpływie na cerę... | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
|