Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czerwona grudka ok. 5 mm średnicy i czerwona zmiana na skórz
Autor Wiadomość
escalade_17 

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008   Czerwona grudka ok. 5 mm średnicy i czerwona zmiana na skórz

Mam taki mały problem a dokładnie: ok pół roku temu na dolnej części prącia pojawiła się pojedyńcza twarda mała biała grudka która w ogóle mnie nie bolała i nie przeszkadzała. Jednak ostatnio w ciągu jednej nocy z małej białek krosteczki zrobiła się czerwona boląca przy uściśnięciu grudka o średnicy ok 5 mm. Jest twarda i jak już wspomniałem jak się ją ściśnie tak jakby pryszcza to boli. Dokładnie ma ona kolor czerwono-fioletowo bordowy i jak by z lekko ciemniejszym zabarwieniem na czubku. Mam 17 lat i pojawiło się to po raz pierwszy. Dodatkowo już ok. roku temu pojawiła się dziwna zmiana na skórze. Wychodzi jakby taki paseczek od więzadełka napletka i im niżej prącia tym się rozszerza. Jest zupełnie bezbolesny ale jednak mnie intryguje. Doradźcie mi co mam z tym zrobić dodaje zdjęcia:

[ Dodano: Czw 04 Gru, 2008 ]
mam dodatkową informację. ta grudka pękła jak pryszcz i wylała się z niej biała maź dokładnie tak jak przy wyciskaniu pryszczy. na czubku grudki zrobiła się dziurka przez którą wszystko wypłynęło. Jedyne co mnie nie pokoi to to że w miejscu ujścia zrobiło się malutkie czarne zabarwienie.

forumowicz 

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008   daj znac co to moze byc sam jestem ciekaw

pozdro

anonim777 

Wysłany: Wto 23 Gru, 2008   

Byłem dzisiaj z tym samym problemem u lekarza. Powiedział że tworzy sie poprostu jakaś krostka, że to nic takiego, że musi pęknąć i wypłynąć ropa. Powiedział żebym sobie kupił maść ichtiolową (przeciwbakteryjna), można kupić bez recepty, smarować sobie dwa razy dzienie i nakleić w to miejsce plasterek. W każdym razie to nic groźnego chociaż sam troche spanikowałem.

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu