| Przedwczesny wytrysk |
| Autor | Wiadomość |
matiek Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 Przedwczesny wytrysk |
|
| | Witam . Wiem ze podobne tematy sie juz pojawialy na tym forum ale chcialbym sie osobiscie dowiedziec jednej rzeczy... Otoz kiedy jestem ze swoja dziewczyna tzn. kiedy z nia leze albo sie caluje itp. to nie wiem dlaczego z malego wydobywa sie taka bezbarwna substancja ??? Denerwuje mnie to strasznie poniewaz zawsze po spotkaniu z nia ma mokro w gatkach ehhh... czy jest jakis sposob aby sie uchronic przed ta systuacja ??? Prosze o pomoc gdyz juz nie wiem co mam robic z tym... Pozdrawiam . | |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 34 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 |
|
| | Nie znam się ,ale czy to nie jest preejakulat ? | |
| |
 |
matiek Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 |
|
| | tzn ??? bo nie wiem o co chodzi ? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Wtajemniczony Wiek: 34 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 |
|
| google.pl. Wpisać nie boli | |
| |
 |
matiek Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 |
|
| | mam juz wszystko na temat tego preejakulatu... no ale co z moim problemem ? O.o | |
| |
 |
|
| My god....
Preejakulat to normalna rzecz. Nie masz się czego bać. A jeśli chodzi Ci ,że problem to mokre majtki to nie wiem. Włóż do nich chusteczkę | |
| |
 |
gregory87 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 9 Skąd: piekło | Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 |
|
| hehe
mi na szczęście tylko staje, ale nic nie cieknie
to normalne że ci cieknie, nic z tym nie zrobisz. jej też cieknie, więc się nie bój | |
| |
 |
goral00 Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 8 | Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 |
|
| | to jest typowy problem przy poczatkach lub po dluszej przerwie - najskuteczniejsze cwiczenia (choc bardzo czasochlonne) polegaja na probie opanowania przed sama ejakulacja - zaciskasz i czekasz az ochloniesz i tak do kolejnego razu. troche to czasu zajmuje, ale po poltora godziny takich cwiczen prawie idealnie umialem skontrolowac moment wytrysku. | |
| |
 |
bic Dołączył: 01 Lis 2005 Posty: 46 | Wysłany: Sro 04 Lut, 2009 |
|
| | gdzie zaciskasz?? | |
| |
 |
| |