pytanie do wszytskich |
Autor | Wiadomość |
needyourhelp Wiek: 34 Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Kalisz | Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 pytanie do wszytskich |
|
| Witam wszystkich. Masturbuje sie od kilku lat i zauwazyłem ze czasami podczas zwodu nie kurczy mi się moszna i jest caly czas rozluzniona i jajka wisza sobie swobodnie... nie wiem czy to normalne czy byc moze jest to jakis problem? I chcialbym jeszcze dodac ze wydaje mi sie ze moja moszna keidy jest luzna wisi dosyc nisko jadra sa nizej anizeli czubek napletka. Prosze o odpowiedz/pomoc. Z gory dziekuje.
Nie zauwazylem zeby kto spisal o czyms takim na tym forum wiec zalozylem ten temat jesli cos takeigo bylo juz gdzies omawiane to prosilbym o podanie linka do tej strony. : | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 |
|
| Nie ma u Ciebie nic niepokojącego. Wszystko w normie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 |
|
| Napewno przed wytrysiem jajka choćby lekko, ale sie podnoszą. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
needyourhelp Wiek: 34 Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Kalisz | Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 |
|
| No to troche się uspokoiłem xD bo mialem wrazenie ze mam jakos dziwnie obwisła moszne ale skoro normalne ze ponizej zoladzia wisi to ok
Tak hubertttus faktycznie przed wytryskiem podnosza się.
Zastanawia mnei jeszcze jedno czy to, ze nie zawsze sie kurczy moszna podczasz zwodu tylko wisi jak podczas spoczynku moze byc przyczyna tego ze czesto sie masturbuje? | |
| |
 |
|