Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     przyszłość...
Autor Wiadomość
BASF 

Wysłany: Nie 30 Lis, 2008   Re: odp

Strikerx napisał/a:
nie chce byc wybranym nie o to chodzi tylko nie chce miec tego uczucia bo to jest glupie ;/

Niestety mózgu nie przeprogramujesz.

On19!!!!!!! 

Wysłany: Nie 30 Lis, 2008   

ale jak porzadnie sie wyspisz pare nocy to powinno chociaz troche pomoc:)

konsi52 

Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009   

Widzę datę, Ale mam to samo ;)

penis.com.pl
tabletki penilarge
kocurek 

Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009   Re: odp

Strikerx napisał/a:
nie chce byc wybranym nie o to chodzi tylko nie chce miec tego uczucia bo to jest glupie ;/

skoro masz to tak strasznie często i ci to wadzi to pójdź do lekarza. może masz coś z nerwem wzrokowym co powoduje, że dość często te informacje docierają z opóźnieniem. zbadają cię i najlepiej ci powiedzą czy wszystko jest ok lub ewentualnie co należy zrobić.

Kakadu181 

Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009   

Ludzie! To ma co któryś człowiek na świecie... Dużo osób stawia na wiarę... Niektórzy naukowcy twierdż, że dokładnie wszystkie nasze czynnosci, które bedziemy wykonywac przez cale zycie, zapisane sa w naszym DNA. Ludziom śni się coś (często zaponminają o tym iż im się to śniło) a w bliskiej lub odległej przeszłości dokładnie ta sama sekwencja zdarzeń dzieje się na prawdę.... Podobno takie sny następują w momencie gdy ktoś inny wpływa na nasze ,,życie" być może jest to ,,układanie przez nasze DNA naszej nowej przyszłości". Ja wierzę w tą wersje... Jest jeszcze wiele innych... Kwestia wiary...

W Judaiźmie i wszystkich monoteistycznych religjach ludzie tacy są określani mianem proroków lub potomków proroków. Jest stwierdzone naukowo, iż większość takich przypaków ma miejsce u Żydów lub ludzi w których drzewie genealogicznym wystąpiło conajmniej po jednym żydzie z każdej płci...

Osobiście mam wyjątkowo często takie (jak już to zostało nazwane) De ja vu...
Najbardziej traumatycznym przeżyciem był bezpodstawny sen 30 października 2004 roku, kiedy to przyśniło mi się iż mój wujek wypada przez balkon. Wszystko widziałem oczami 3 osoby... dokładnie rok później mój wyujek wyleciał przez okno...
Przypadek? Zanim mi się to przyśniło nie miałem żadnych przeżyć z oknem czy też wypadaniem z niego dlatego właśnie piszę iż sen był bezpodstawny...

Wiem, że to dziwne, ale przecież nie wszystko jesteśmy w stanie wytłumaczyc....

Odpowiedz do tematu