Problem z penisem. |
Autor | Wiadomość |
highmen Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 Problem z penisem. |
|
| Witam.
Od dłuższego czasu mam taki problem. W cągu dnia zdarza się ze mój penis kurczy sie (nie wiem bo nie mierzyłem do 5, 6 cm a normalnie mam 7cm ) i traci na obwodzie- staje sie chudszy i co najbardziej mnie niepokoi żołądź przybiera taki białawo-zółty kolor. Czy mój penis jest za mało ukrwiony? CZy to problem z krązeniem krwi w penisie? Co moge z tym zrobić? Lekarz? Czy macie podobnne problemy? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 |
|
| Nigdy penis w stanie wiotkim nie ma tych samych wymiarów. To samo tyczy się penisa w stanie erekcji. Inaczej wygląda penis podczas stresowych dni a inaczej gdy jesteśmy zupełnie zrelaxowani. Zależy to od wielu czynników. Jeśli chodzi w wzwód to także nie jest za każdym razem taki sam. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 |
|
| BASF napisał/a: | Nigdy penis w stanie wiotkim nie ma tych samych wymiarów. To samo tyczy się penisa w stanie erekcji. Inaczej wygląda penis podczas stresowych dni a inaczej gdy jesteśmy zupełnie zrelaxowani. Zależy to od wielu czynników. Jeśli chodzi w wzwód to także nie jest za każdym razem taki sam. |
BASF ma całkowitą rację | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
highmen Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 |
|
| Wiem i rozumiem ze penis zmienia wymiary w zaleznosci np. od temperatury. ale troche mnie to nie pokoi ze moj robi sie taki blady- żółtawy. Czy to moze byc wynikiem stresu? Oczywiscie ze sie stresuje bo w koncu chodzi o penisa | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 |
|
| Oczywiście, że może to być przyczyną poddenerwowania czy też stresu.
Powiem Ci po po staropolsku "be easy" | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
highmen Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 |
|
| jakas chorobe typu. grzybica czy cos takiego to wykluczam bo nic mnie nie boli, nie piecze, nie swedzi. Ale niepokojace jest to dla mnie ze tak sie kurczy i staje sie taki mały | |
| |
 |
BASF 
|
| Teraz wpadłem na pomysł jak Cię z tego "wyleczyć" domowym sposobem.
Pójdź do biblioteki wypożycz jakąś ciekawą pozycję i poczytaj. Zacznij skupiać się na czymś innym to chyba najlepsze lekarstwo jakie mi przychodzi do głowy | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|
| Masz racje ciagle myslenie o tym napewno nie pomoze. Dzieki
Pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
|
| Nie ma sprawy i życzę powodzenia | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 |
|
| Być może chodzisz w bardzo cienkich spodniach i cienkich luźnych bokserkach,a przebywasz dużo na zwnątrz więc mały od chłodu się kurczy i jak się denerwujesz potęgujesz stres i zaklety krąg (staraj sie nie myścić i ubireaj sie cieplej). | |
| |
 |
|