Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     2 problemy (+zdjecia) prosze o pomoc!
Autor Wiadomość
karoxxx 

Wysłany: Pią 28 Lis, 2008   2 problemy (+zdjecia) prosze o pomoc!

Witam, ostatnio przyjrzalem sie nieco bardziej mojemu penisowi i zauwazylem cos czego mysle wczesniej nie bylo, a prowadze dosyc aktywne zycie seksualne wiec prosze o pomoc, z gory dziekuje za cenne porady i profesjonalizm w udzielaniu odpowiedzi :)

1/pierwszy problem dotyczy wlasciwie okolic nad penisem owlosienia lonowego,
mam tam jakby dwie plaskie biale plamki, nie da sie tego wycisnac, nie odstaje to ani nic, swedzenia tez nie odczuwam, chociaz z tym moze byc roznie
podaje zdjecie, moze byc malo widoczne, bo plamki trudno sfotografowac
[img=http://img522.images...0014rg3.th.jpg]

2/problem zlokalizowany na zoledziu, a wlasciwie pod obrecza jak odegne to po jednej stronie cos mi wyskoczylo, na razie tego jest malo i chyba bym tego nie zauwazyl wczesniej, no ale jestem pewny, ze wczesniej tego nie bylo, wiec rowniez prosze o problem

i

a wiec prosze o pomoc i jak z tym mozna sobie poradzic? moze jakies masci

BASF 

Wysłany: Pią 28 Lis, 2008   

Co do pierwszego foto to słabo widać i nie ma co zgadywać. Ja na Twoim miejscu poddałbym to obserwacji np na tydzień lub dwa. Jak nie zniknie albo zacznie sie powiekszać to wtedy dermatolog.
Co do drugiej "przypadłości" to są to ciałka perliste. Powszechna sprawa, której się nie leczy. Nie szkodzi to niczemu. Usuwa się je jedynie chirurgicznie jeśli już ktoś ma obsesje jeśli chodzi o wygląd.

karoxxx 

BASF napisał/a:
Co do pierwszego foto to słabo widać i nie ma co zgadywać. Ja na Twoim miejscu poddałbym to obserwacji np na tydzień lub dwa. Jak nie zniknie albo zacznie sie powiekszać to wtedy dermatolog.
Co do drugiej "przypadłości" to są to ciałka perliste. Powszechna sprawa, której się nie leczy. Nie szkodzi to niczemu. Usuwa się je jedynie chirurgicznie jeśli już ktoś ma obsesje jeśli chodzi o wygląd.

no wlasnie problem w tym, ze wczesniej tego (tak mysle) nie mialem, a i seks byl pare razy
a zreszta jakby to byly cialka perliste to chyba by to bylo w obrebie calej obreczy nie myle sie ?
moze to klykciny ?

penis.com.pl
penilarge krem
BASF 

To, że ich nigdy nie miałeś to nie znaczy, że nigdy Ci się nie pojawią. Ciemnego zarostu na twarzy tez nie miałeś od urodzenia ;)
Nigdzie nie jest stwierdzone, że ów ciałka pojawiają się zawsze na całej koronie żołędzi. Może jeszcze Ci ich przybędzie. To już zależy od Twojej fizjologii.
Kłykciny kończyste wykluczyłbym tutaj. Porównaj choćby z tymi dostępnymi w google.
http://images.google.pl/i...F-8&sa=N&tab=wi

karoxxx 

BASF napisał/a:
To, że ich nigdy nie miałeś to nie znaczy, że nigdy Ci się nie pojawią. Ciemnego zarostu na twarzy tez nie miałeś od urodzenia ;)
Nigdzie nie jest stwierdzone, że ów ciałka pojawiają się zawsze na całej koronie żołędzi. Może jeszcze Ci ich przybędzie. To już zależy od Twojej fizjologii.
Kłykciny kończyste wykluczyłbym tutaj. Porównaj choćby z tymi dostępnymi w google.
http://images.google.pl/i...F-8&sa=N&tab=wi

a jesli chcialbym to jednak sprawdzic? to lepiej dermatolog czy urolog?

BASF 

I tu i tu jest dobrze, natomiast ja wybrałbym urologa.

karoxxx 

BASF napisał/a:
I tu i tu jest dobrze, natomiast ja wybrałbym urologa.

ok poczekam z tydzien lub dwa i uderze gdzies :) ale smaruje sie profilaktycznie clotrizamolum

BASF 

Z pewnością Clotrmazolum Ci nie zaszkodzi tylko koniecznie stosuj się to zaleceń na ulotce. Serio w tym przypadku jest to istotne.

karoxxx 

BASF napisał/a:
Z pewnością Clotrmazolum Ci nie zaszkodzi tylko koniecznie stosuj się to zaleceń na ulotce. Serio w tym przypadku jest to istotne.

przed snem nakladam :)

Hubertttus 

Karoxxx ne musisz smarować żadnym clotrizolem na żołędzi nie ma nic niepokojącego ,jak wspomniał BASF to tylko względy estetyczne (ale nie przesadzajmy)Natomiast nad penisem widać że nie dawno sie goliłes i pojawili się podrażnienia i krostki a to są małe jakieś krostki ropne nie wstanie ostry ale łagodnie obsiadły pod skóra zostaw na obserwację ,powinny sie wchłonąc.

BASF 

Chodzi mi o to, że zawsze na czystą żółądź, dokładnie osuszoną i najmniej 2 x dziennie.

Hubertttus napisał/a:
Natomiast nad penisem widać że nie dawno sie goliłes i pojawili się podrażnienia i krostki a to są małe jakieś krostki ropne nie wstanie ostry ale łagodnie obsiadły pod skóra zostaw na obserwację ,powinny sie wchłonąc.

Sam bym lepiej tego nie ujął ;)

karoxxx 

BASF napisał/a:
Chodzi mi o to, że zawsze na czystą żółądź, dokładnie osuszoną i najmniej 2 x dziennie.

Hubertttus napisał/a:
Natomiast nad penisem widać że nie dawno sie goliłes i pojawili się podrażnienia i krostki a to są małe jakieś krostki ropne nie wstanie ostry ale łagodnie obsiadły pod skóra zostaw na obserwację ,powinny sie wchłonąc.

Sam bym lepiej tego nie ujął ;)

dlaczego najmniej 2 x dziennie? ma to jakies znaczenie?
no ja tylko raz wieczorem te niby cialka perliste, chociaz wydaje mi sie to naprawde bardzo dziwne, ze akurat teraz mi to wyskoczylo :)

Hubertttus 

Każdy czas jest na to dobry i nie masz się co dziwić.

penis.com.pl
orgasm contol
karoxxx 

Hubertttus napisał/a:
Każdy czas jest na to dobry i nie masz się co dziwić.

no ale nie wystarczy tylko raz? trzeba dwa razy ? chyba, ze cos zle zrozumialem, albo poprzednik sie pomylil

BASF 

Dlaczego 2x dziennie?? Bo tak mówi ulotka (przynajmniej na mojej)

Nie ma znaczenia kiedy Ci to wyskoczyło. Jesteś tak "zaprogramowany"i tyle.
Znamiona na ciele w postaci pieprzyków i piegi także powstają przez całe życie. To samo sie tyczy perlaków. Jak już pisałem nie jest wykluczone, że pojawi się ich więcej jeszcze.
Reasumując: Perlaki nie przeszkadzają w niczym, nie jest to stan chorobowy i usuwa się je jedynie chirurgicznie, posiada je olbrzymi procent populacji męskiej.

Zachęcam również do odwiedzenia:
http://pl.wikipedia.org/w...dki_pr%C4%85cia

Odpowiedz do tematu