| Dwa pytania |
| Autor | Wiadomość |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 Dwa pytania |
|
| Cześć mam 2 pytanka:
1. Po zgoleniu łoniaków pojawiły mi sie czerwone małe krostki pomiędzy włoskami. Do tego mam obtarcia między pałką a udami. Czemu tak się stało i jak temu zapobiec?
2. Pod żołędziem i troche na, osadzają mi się takie białe kluski. Widzę je przeważnie kilka godzin po masturbacji. Co to jest? | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 |
|
| Te białe "kluski" też miałem kiedyś i już ich nie mam, nie mam pojęcia co to jest...
A co do golenia..
A używałeś jakiejś pianki do golenia czy czegoś?
A potem jakiegoś kremu do podrażnień czy coś?
Bo jak goliłeś tak "na sucho" to następnym razem użyj żelu czy czegos ; ) | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 |
|
| | nie używałem nic takiego. Tylko maszynka/golarka elektryczna i już | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 |
|
| a.. ja też kedyś maszynka (nieelektryczna) sie ogoliłem i tez miałem dużo podrażnień i swędziało mnie tam przez pierwsze kilka dni..
teraz też mam gdzieniegdzie podrażnienia po goleniu (tj. nie gole się bardzo mało ogólnie) gdy używam pianki do golenia a po goleniu specjalnego kremu ale o wiele mniej
a co do tego czegoś białego to też się zastanawiam co to jest, też to kiedyś miałem ale samo przeszło | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 26 Lis, 2008 |
|
| Ej, ale bardziej mnie niepokoją obtarcia - ty też tak miałeś, że jak wygoliłeś włoski po lewej i prawej stronie jajek między odami a siusiakiem to też miałes obtarcia? | |
| |
 |
|
| ja ogólnie nie golę się w każdym miejscu xd
http://www.penis.com.pl/f...p?p=40057#40057
tu masz foto moje w tym temacie, w tamtym miejscu się nie gole x)
a poza tym między qtasem a udem nie mam az tak duzo wlosow | |
| |
 |
|
| | ja se zgolilem na jezyka calosc | |
| |
 |
|
| | spoko, też bym chciał ale nie mam maszynki elektrycznej ;/ | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 27 Lis, 2008 |
|
| | najlepiej pianka i normalna tradycyjna jednorazowa maszynka, potem balsam, albo kremy do depilacji, a co do drugiej sprawy trzeba dbac o higiene. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 |
|
| te 'kluski' (obrzydliwie to nazwales ) to scierajacy sie martwy naskorek i tyle. po prostu przy pocieraniu go zdzierasz i zwijasz w 'kluski' hehehe | |
| |
 |
| |