Kilka ważnych pytań. |
Autor | Wiadomość |
kebes Dołączył: 17 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: wołomin | Wysłany: Pon 17 Lis, 2008 Kilka ważnych pytań. |
|
| Witam Was panowie!
Mam prawie 21 lat (więc prosze się wstrzymać od głupich komentarzy typu "dzieciaku to dzieciaku tamto" )
Moim problemem jest to , że jestem krótkodystansowcem - mianowicie no podczas sexu nie daje rady zbyt długo być w partnerce. Mam dziewczynę od ponad dwuch lat , kochamy się żadko niestety taki okres przed nami ze i żadko sięwidujemy dlatego nie współżyjemy zbyt często. Po alkoholu nie ma problemu z tym moge się "bzykać" bardzo długo i cięzko mi dojśc ale to jest dla mnie zrozumiałe (alkohol). Czy są jakieś ćwiczenia opóźniacze czy coś w tym stylu. Raczej nie ufam kremom i prezerwatywom niby opóźniającym wytrysk.
Kolejnym problemem jest to że moim zdaniem mam małego penisa i małe jądra jak patrzyłem na galerie to wydaje mi sie ze moj to jakiś kurdupel , jeżeli to Wam pomoże moge wstawić zdjęcie. (Bez podtekstów , proszę)
No a kolejnym problemem jest to że czasami budze się z mokrymi gaciami, są tak zwane "zmazy nocne" w wieku dojrzewania ale czy mozliwe ze chłopak w wieku prawie 21 lat nadal cośtakiego ma. Czy to może być przez moją bujną wyobraźnię i realistyczne sny , czy cośw tym stylu ?
Proszę tylko o powazne opinie i odpowiedzi , wyśmiewaczom mówie "NARA"
Z góry dziękuje za odpowiedzi. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 18 Lis, 2008 |
|
| skoro z dziewczyna widujesz się rzadko to zmazy moim zdaniem nie są niczym dziwnym, co do wielkości penisa i jąder każda kobieta lubi inne, a co przedłużenia sexu to tak najprościej radze żebyś sobie zwalil zanim bedziesz miał przespać się z dziewczyna, | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
kebes Dołączył: 17 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: wołomin | Wysłany: Sro 19 Lis, 2008 |
|
| witaj - no zwalenie przed stosunkiem kurcze dziwna sprawa no bo przeciez nie bede jej mowil "słuchaj kochanie musze isc zwalić konia " | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gregory87 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 9 Skąd: piekło | Wysłany: Sro 19 Lis, 2008 |
|
| nie pare minut wcześniej tylko jakiś czas | |
| |
 |
maciex23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: w-w | Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 |
|
| zmazy nocne sa normalne zarowno w okresie dojrzewania jak i u dorosłych mężczyzn. jestes mlodym facetem, rzadko uprawiasz sex, a organizm produkuje nasienie, ktorego musi sie pozbyc...
co do rozmiaru penisa to chyba nie ma faceta, który byłby w pełni zadowolony. tez chcialbym pare dodatkwoych centymetrów. ale niewazne czy masz małego, wazne jak go uzywasz.
co do rozmiatu jader to tez roznie bywa. nigdy nie badal Ciebie lekarz- np. podczas komisji wojskowej? ja musiałem ściagnac gacie i jaja pokazac.
jezeli martwi Ciebie rozmiar Twoich jader to jedyna rada (jezeli są naprwdę małe!) - do lekarza. no bo mysle, ze bedziesz chciał w przyszlości ojcem.
co do możliwości opózniania wytrysku- metod wiele- sam miałem ten problem.
pomysł zeby sobie zwalic przed seksem jest calkiem niezły- tylko odpowiednio wczesniej bo moze byc głupia sytuacja/problem ze wzwodem itp.
ja na poczatku wytrzymywałem z minute, ale później bylo już lepiej. u mlodych facetów taki problem czesto sie zdarza, zwłaszcza jezeli rzadko uprawiaja sex.
pozdro | |
| |
 |
|